2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با بی حسی هزینش ارزونتر شد؟

آره هزینه خیلی کم افتاد برای منی که دغدغه هزینه داشتم،

دکتر که چیزی نگرفت بیهوشی هم نگرفت، بخش بیمارستانم نگرفت چون نموندم فقط هزینه اتاق عمل و مصرفی ها بود کلا شد ۴ تومن اماا بحث اینه که نتیجه نگرفتم😑 دکترم دل نداد به کار و یکطرف بینی رو خیلی محدود و موضعی باز کرد (از داخل سوراخ همون طرف که غضروف اضافه داشتم یه برش کوچیک زد از بیرونم هیچی باز نکرد) و باعث شد هیچ تغییری نکنم الآن که حدود ۶ ماه گذشته دیگه متوجه شدم ورم نیس تغییر کاملا صفر بوده و برجستگی غضروفی عین قبلش باقی موند با اینکه اوکی بودم کل بینی رو باز کنه دکتر انجام نداد گفت اگه لازم بشه باز میکنم و خب با اون کار محدودی که انجام داد نهایتا هم شاید نیم ساعت باز کردن و بخیه زدن همون تیکه طول کشید چون هیچ کاری نکرد شاید فقط میخواست دهنمو ببنده🫠😐

آره هزینه خیلی کم افتاد برای منی که دغدغه هزینه داشتم،دکتر که چیزی نگرفت بیهوشی هم نگرفت، بخش بیمارس ...

عوضی

نمیدونم چرا دلشون برا ما نمیسوزه

۶ کیلو لاغر شدم بعد عمل

همه عمل میکنن خوشگل میشن

من شبیه روح شدم

عوضینمیدونم چرا دلشون برا ما نمیسوزه۶ کیلو لاغر شدم بعد عملهمه عمل میکنن خوشگل میشنمن شبیه روح شدم

واقعا عوضین

من نزدیک دو ساله اعتماد به نفس عکس گرفتن و بیرون رفتن ندارم هی میگفتم خوب میشه به مرور خودمو گول میزدم بینی که خوبه از روز اول خوبه

همش دارم گریه میکنم واقعا چقدر میتونن بی ملاحظه باشن بعد میگفت این چیزی نیس که بینی قابل قبوله با میکاپ بپوشونش آخه من مگه مریض بودم عمل کردم بهتر بشه که بخوام با میکاپ درستش کنم بعد مسخره کنی که مثلا درستش کردی من سر همون هیچ کاری نکردن هم وقت گذاشتم هم هزینه دادم که خودمو بیشتر اذیت کنم

واقعا عوضین من نزدیک دو ساله اعتماد به نفس عکس گرفتن و بیرون رفتن ندارم هی میگفتم خوب میشه به مرور خ ...

الکی ادم ناامید میشه بعدش

منم میخوام ایندفه برم مطبش بگم باید نوک بینیمو درست کنی

الکی ادم ناامید میشه بعدشمنم میخوام ایندفه برم مطبش بگم باید نوک بینیمو درست کنی

آره حتماا برو اگه فکر میکنی لازمه

بار اول گردن نمیگیرن باید انقدر بری و پیگیر بشی که کاری کنن بعد به نظرم با بی حسی قبول نکن چون اینطوری راه راحت ترو انتخاب میکنن و خیلی به خودشون زحمت نمیدن

آره حتماا برو اگه فکر میکنی لازمه بار اول گردن نمیگیرن باید انقدر بری و پیگیر بشی که کاری کنن بعد به ...

بینی من مشکل خیلی خاصی نداره

پره های من قبل عمل یکی بالاتر بود یکی پایین تر

اینو اصلاح نکرده

الان بینیم از یه سمت خیلی قشنگه

از یه سمت بشدت زشت

یکیم بالای نوک بینیم برامده هس

برو تاپیک اخرم هس

بینی من مشکل خیلی خاصی ندارهپره های من قبل عمل یکی بالاتر بود یکی پایین تراینو اصلاح نکرده الان بینی ...

عاا دیدم عزیزم خوبه والا اگه تمام رخت اوکیه ول کن حوصله عمل و دردسر داری دوباره🫠

منم یه نیم رخم خوبه یکیش خراب ولی کاش فقط همین بود آخه برامدگیه بالای پرم از روبرو هم لبه هاش مشخصه خودشو نشون میده وگرنه نمیرفتم دنبال ترمیم که اعصاب خودمو خرد کنم باز😑