2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

راه حل؟

نفس عمیق

تغییر فضا

شناختن احساسات و واکنش مناسب

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم(یه دوره ی طولانی خودمو گم کرده بودم باید از اونایی که دعا کردن برام متشکر باشم الان خیلی بهترم😊 خدایا شکرت...)

اخه همیشه ک نمیشه

نمیشه برچسب زد ولی اگه دائما اینجوری و اذیت میشی مشاوره شاید کمکت کنه

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم(یه دوره ی طولانی خودمو گم کرده بودم باید از اونایی که دعا کردن برام متشکر باشم الان خیلی بهترم😊 خدایا شکرت...)

یا خدا، حالا نمیشه به طرف مقابل که گناهی هم نکرده الکی گیر داد، و اون هم توی ذهنش ثبت میشه، کدورت پیش میاد و اگه باز هم ادامه بدیم توی ناخوداگاهش هم میشینه و روابطمون با طرف ضعیف میشه؟

اگه مثل انسان های بالغ بدون گیر دادن به طرف بگیم که "الان حالم خیلی خوب نیست می خوام تنها باشم، بعدا صحبت می کنیم :-)" خیلی از مشکلاتمون حل می شن...

🤣🤣🤣💘منم ک گفتن نداره عین خودت

حاجی تو دوقلوی منیییی😂😂😂😂😂انگار توی اینه خودمو میبینم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

مهره مار داری تو دلبریییی💅🎀🤣

میگذرم از عشق من همش سرسری

بابا مهره ی مار نداشتی ....😂😂😂💃

@niniyar تایید کنیدددددددددد

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍