2777
2789
عنوان

سینک توکار

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 19 پست
خوبه . ولی باید خوب با چسب آکواریوم عایق بندی بشه ، هر وقت هم ظرف شستن تموم شد دور سینک را خشک و داخ ...

برای سینک روکارهم من مدام دستمال میکشم توکاررو میگفتن خیلی آب میده ترسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوسال پیش کابینت کاری کردم همینوبهم گفتن وکابینت کار گفت جوری برات میزنم که اصلادرز نداشته باشه واینطوری نمای کارقشنگتره منم قبول کردم برای محکم کاری ازون چسبهای محکمی که تازه مد شده میزنن دور سینک و گاز واینا زدم بهش حتی یک قطره آب هم نرفته زیره سینک منکه خیلی راضیم چون سینک رو کار زیادقشنگ نیست

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
واااای واقعا؟ممنون ازت خیالم راحت شد

آره عزیزم نگران نباش فقط چسب آکواریوم به کابینت کاربگوزیادبزنه خودتم ازون چسبایی که نواریه طرحداره یا نقره ای رنگه بزن دوره سینکت اگه گازتم صفحه ایه بزن دورش نمیزاره یک ذره چربی بره درز گازت

بچه ها فقط من سینکم اخوانه تازگیا نمیدونم چرارگه های سیاه افتاده رو یکی از لگن های سینکم جرم گیر ایناهم اصلا نزدم تاحالا فقط یه مدتی سیف استفاده کردم البته اینم بگم برام عجیبه کل سینکم تمیزه ولی فقط یه لگنش اینجوری شده شماراهکاری ندارین این سیاهیا برن؟