2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تیشرت خوبه؟

نه دیگه میگم اسپرت کامل نباش😂

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

تیشرت خوبه؟

وای تورو خدا این کارو نکن

کت قهوه ای کوتاه یا حالا هر رنگ دیگه که داری با شلوار بگ مشکی و کتونی ،تمام .میکاپم اتفاقا زیاد بکن فقط رژت کمرنگ باشه به حرف اینایی ک میگن کم کن گوش نکن چون فیس مهمه

دلیل حال بد آدمها نباشیم...

من خودم لباسایی که خیلی دخترونه ان میپوشم

از لباسای اسپرت و لش بدم میاد،خودمم یه پیراهن دامنی تا وسط پایین باسنم بود پوشیدم رفتم دیت،استیناشم پفی بود🥹

البته ایران نیستم

ایرانم بودم احتمالا یه همچین چیزی میپوشیدم با جوراب شلواری

دانشجو ارشد،مقیم لندن.26/02/28.ازاد باش ای ایران.

به نظرم با توجه به روحیات خودت لباس بپوش اون چیزی که دوست داری بقیه از شخصیتت برداشت کنن و اون ویژگی باعث اعتماد به نفست می شه.

فقط زیادهروی نکن تو هر چیزی انگار که خیلی وقت نذاشتی و روتین استایلته!

🩺خانوم طلا✨

✨چون هر خانومی طلاست 🥇

🎀چون سلامتیت از طلا هم با ارزش تره

🎀در مسیر طلایی از اولین روز های بلوغ تا بارداری و یائستگی

🎀جایی سلامتی زنان میدرخشه

🎀اگر به دنبال سلامتی و نساختن بیماری های زنان و مامایی هستی و میخای بهداشت خوبی داشته باشی

از دامان بیماری ها خلاص بشی

خانوم طلا منتظرته 🩺✨

👑خانوم طلا : همراه مطمعن در مسیر طلایی یک زن

اگر لینک میخواید درخواستدوستی بدین لینک بدم

تیشرت زیاد دارم بلوز و شومیزم دارم

تروخدا تیشرت نه

شومیز بپوش

یک میلیون دلیل وجود داره که چرا من باید تورو ترک کنم ولی قلب چیزیو میخواد که خودش دوست داره . منو جدی نگیر چون اخرش هم نمیفهمی که من چی بودم و کی بودم

به نظرم کت و شلوار پرستیژتو میبره بالا و تو دیت اول خوب دیده میشی گلم و اینکه آرایشت ملیح باشه و موهاتو از دو طرف بباف به پشت وصل کن که در عین خاص بودن بامزه هم بنظر بیای یا اگه بخوای کاملا رسمی طور باشی موهاتو دم اسبی ببند

2790
2823
2791
2779
2792