2777
2789
آخه خودشون به اصطلاح خیلی حساسن یکی چنین کاری بکنه صداشون درمیاد

اهاخودشون اینطورین.پس هرطوراونا رفتارمیکنن رفتارکن

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موقع زایمانم مادرشوهرم زنگ زده ب برادرشوهرم ک ایا فلانی زایمان کرده ؟؟

وااااا ازون کارا کرده هاااااا

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند
خواهرشوهر منم اینجوریه...ماه عسل بودیم روز آخر زنگ زد باشوهرم حرف زد قطع کرد😑😑یبار ک میخواست دعوت ...

اصولا اینکارها رو خانمها  انجام میدن  مهمونی  و دعوت و اینا... 

❤❤❤❤
اصولا اینکارها رو خانمها  انجام میدن  مهمونی  و دعوت و اینا...

اره دقیقا بخاطر همینم میگم ک باید ب خانومِ خونه بگن...حالا ما باچندتا فامیل ک راحتیم مثلا من کاردارم شوهرم زنگ میزنه ب زنداداشش میگه خانومم میگه بیاید یا خودم از پشت گوشی دوباره میگم ک دستم بنده ها بخاطر همین اولش خودم زنگ نزدم

اونوقت خواهر ايشونم بخواد دعوت كنه بايد به همسرشونم زنگ بزنن سخت ميگيريد دوستان

به خدا من خواهر شوهرم را دعوت کنم یه سری خودم زنگ میزنم بعد یه سری شوهرم باید زنگ بزنه نه اینکه همون موقع گوشی را بگیره ها! باید مخصوص زنگ بزنه، تازه خواهر شوهرم میگه دخترم بزرگ شده اونو جدا دعوت کن، دخترش ۱۵ سالشه!تازه این دفعه آخری ناهار دعوت کرده بودم تا دو و نیم یک دیدم خبری نشد شوهرم زنگ زد به خواهرش گفت چرا نیومدید؟! گفت امروز به من یه زنگ نزدی بگی بیا؟! 🙄😒😒😒

من هم میرم و دست به سیاه  و سفید نمیزنم و کاملا  رسمی رفتار میکنم

به خاطر شوهرم دلم نمیاد نرم  خیلی دوس داره به خونه ی خواهراش  بره... چندین بار بهشون تذکر داده که کارهای زنونه رو با خانمم هماهنگ کنین کو گوش شنوا

❤❤❤❤

استارتر

یه توصیه ای بهت میکنم

اگه حالا که باره اوله به شوهرت زنگ زده و ..

اگه بفهمن که تو ناراحت میشی اینطوری

اونوقت آتو دادی دستشون

اونوقت هر وقت که بخان زجرت بدن این کارشون رو تکرار میکنن

ولی وقتی ببینن اصلا برات مهم نبوده

حداقلش اینه که واسه ناراحت کردنت این کار را دیگه نمیکنن

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

من همیشه اول به داداشم زنگ میزنم زمان مهمونی را باهاش اوکی میکنم ولی بعد به زنداداشم زنگ میزنم 

ولی وقتی می‌خواهیم بریم خونه اونا فقط داداشم به من زنگ می‌زند! هم از طرف قوم شوهر میکشم هم از طرف قوم خودم!!!

ما موقع دعوت کردن به خود عروسهامون زنگ میزمیم یا من به خواهر شوهرام زنگ میزنم آخه اینکارا مردونه نیس یا باید عمدی باشه یا اصلا این قضایا بینتون مطرح نباشه و صمیمی باشین

❤❤❤❤
هرجور دوست داری دعوتش کن خواست بیاد خواست نیاد.

این دفعه آخری هیچ بهونه ای نداشت تا سه و نیم نیومدند می‌گفت امروزم باید بهم زنگ میزدید که بیام، تازه سه و نیم اومد، برای ناهار دعوت کرده بودم، ولی وقتی اومد من اصلا به روش نیاوردم که چرا نیومدی و عادی بودم باهاش، اولش توپش پر بود و خودش را گرفته بود، آماده اعتراض من بود تا بهم بتوپه، دید که چیزی نمیگم، پفش خوابید