2789

به تلاشه به هوش نیست بخدا😂

«هیچ وقت فراموش نکن کی هستی. بقیه دنیا اونو فراموش نمی کنن. اونی که هستی رو مثل یه ذره تنت کن و اونوقته که کسی نمی تونه ازش برای آسیب زدن بهت استفاده کنه» (تیریون لنیست)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا ما همه درس خون

اکثرا هم ریاضی یودن

پسر عمم اون سالی ک ۵۰۰ هزارتا شرکت کننده داشت ریاضی رتبه ۲۰۰شد

دخترعموم ۸۰۰ ریاضی

اونیکی دخترعموم ۴۰۰ ریاضی

یه پسرعموم المپیاد فیزیک تا کشوری رفت

مامانم ۱۵۴ انسانی

خالم ۲۰۰ انسانی

اونیکی خالم ۶۸ کنکور انسانی

خواهرم ۶۰۰

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

به تلاشه به هوش نیست بخدا😂

من ک کلا خنگ هستم شاید باور نکنی امتحان داشتیم منم کتاب باز کردم تقلب کردم و گفتم حتما بالای ۱۵ گرفتم ولی موقع تصحیح برگ گرفتم ۲۵ صدم و معلم گفت همش اشتباه نوشتی 😅😅😅

*در حال تماشای زندگی*

حالا ما همه درس خوناکثرا هم ریاضی یودنپسر عمم اون سالی ک ۵۰۰ هزارتا شرکت کننده داشت ریاضی رتبه ۲۰۰شد ...

ماشالله به شما ها ، موفق باشین

*در حال تماشای زندگی*

من ک کلا خنگ هستم شاید باور نکنی امتحان داشتیم منم کتاب باز کردم تقلب کردم و گفتم حتما بالای ۱۵ گرفت ...

خب نخونده بودی که بدونی کدوم سوال جوابش کجاست

تقلبم بلدی میخواد🤦♀️😂

«هیچ وقت فراموش نکن کی هستی. بقیه دنیا اونو فراموش نمی کنن. اونی که هستی رو مثل یه ذره تنت کن و اونوقته که کسی نمی تونه ازش برای آسیب زدن بهت استفاده کنه» (تیریون لنیست)