فیونامممم مدیر عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 81 عنوان یه سوال | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 20 پست چرا پسرا دخترا تیغ زن دوست دارند ؟واقعا چرا همیشه دخترایی برندن که همش دنبال تیغ زدن از طرف مقابلشون تا ماهایی هیچی نمیخوایم جز یه توجه ساده که اونم ازمون دریغ میشه @niniyar امروز | 09:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرمتین عضویت: 1405/02/17 تعداد پست: 19 چون دنیا مال آدمهای بد هستهر چی ساده تر بدبخت تر بهترین خودت باش
فیونامممم مدیر استارتر عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 81 چون دنیا مال آدمهای بد هستهر چی ساده تر بدبخت تر چرا اینطوری باید باشه🥺😔
فیونامممم مدیر استارتر عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 81 شما پرسیدی چرا پسرا ،دختر تیغ زن دوست دارند؟ولی نپرسیدی چرا مردای شریف دختر تیغ زن دوست دارند؟چون مر ... یه لحظه بد برداشت کردم معذرت اره همینطوره چون مردای شریف مردن 💔
فیونامممم مدیر استارتر عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 81 چون پسرا از دخترای ساده و بی درتسر خوششون نمیاد احتمالا همینطوره
فیونامممم مدیر استارتر عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 81 جواب سوالت اینه که ذات مرد تامین کننده است دوست دارن ازشون چیزی بخوای و اونا برات مهیا کنند پس تا می ... اره دقیقا همینطورهبه خاطر همینم هست مرد ۳۰ ساله میره دختر ۱۵ میگیره نه هم سن سال و خودشو چون بالغه و حتما مستقل
فیونامممم مدیر استارتر عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 81 خوب کاری میکنی..منم باید همونجور میبودم تا قدرمو میدونستن.. من حتی تو دوران نامزدی پول کرایمو میداد ... اره خودم گاگول تر 🥲😂حتی یه شارژ ازش نمیخواستم حتی پولی ک بهم داده بودم میخواستم پسش بدم 😂حتی بیرونم نمیگفتم یه آبم بخورم 😂