2777
2789
عنوان

غلط املاییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 35 پست
اینو تو ابتدایی یاد میدن راستش. منم گاهی اوقات حواسم نیست اشتباه میذارم، چرا انقدر گارد گرفتید🤣تو ن ...

آخه بعضیا نگاه نمیکنن از حرص همین جوری تایپ میکنن بعضیا هم خب سواد نوشتاریشون نسبت به بقیه کمه دیگه همه جور آدمی هست

شماهم نظرات نه چندان قشنگت رو نگه دار برای خودت و غلط بنویس چیکارت دارم😭

نه چندان قشنگ یا زشت به جنابعالی ربطی نداره

توی عمرم غلط املایی نداشتم ولی به بقیه هم کاری ندارم

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چندان قشنگ یا زشت به جنابعالی ربطی نداره توی عمرم غلط املایی نداشتم ولی به بقیه هم کاری ندارم

کار نداری؟ چه اعتماد به نفسی! کار نداری نیا توی تاپیکم بگو نظر نده🤣 خصومت شخصی داری عشقم؟...

هیتر نینییار_ فکر کن خانم باشی و فمینیست نباشی

کار نداری؟ چه اعتماد به نفسی! کار نداری نیا توی تاپیکم بگو نظر نده🤣 خصومت شخصی داری عشقم؟...

وقتی دست فلجت و تکون میدی تایپیک میذاری هرکسی که دلش میخواد میاد نظر میده وقتی جنبه نداری هیچی نگو

بعدشم اومدی ادعای پروفسور بودنت گل کرده میگی روی مخمه مردم بجای فلان حرف یه حرف دیگه میذارن منم میگم تا الان غلط املایی نداشتم 😂😂 من خوبه اعتماد بنفس دارم و فقط در همین حد مونده مثل تو نیستم عقده ی تایپ کردن دیگران و داشته باشم و سکته بزنم

برو خدا روزیت و یجای دیگه حواله کنه امید آینده

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

وقتی دست فلجت و تکون میدی تایپیک میذاری هرکسی که دلش میخواد میاد نظر میده وقتی جنبه نداری هیچی نگو ب ...

بخدا خیلی خوبی، عقده ای تایپ کردن دیگران چیه اخه :)🤣

ول کن عزیزم. رمانی هم که نوشتی چیزی از رو مخ بودن غلط املایی و حرف های تو کم نمیکنه :((( دیگه هم ریپ نزن و نیا تو تایپک های من تا گریه ات نگیره

وقتی دست فلجت و تکون میدی تایپیک میذاری هرکسی که دلش میخواد میاد نظر میده وقتی جنبه نداری هیچی نگو ب ...

چقدر تعصبی و تند.. بله من امید آینده ام. اما دنیا با آدم هایی مثل شما که انقدر راحت توهین میکنن جای قشنگی نمیشه. روی خودت کار کن..