2777
2789
عنوان

کاش...😢

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تموم‌شد دوست بودیم‌سه سال😢😢😢😢😢

درکت میکنم خودم توهمچین موقعیتی قرارگرفتم ولی رفتنی بایدبره باورکن من اون موقع حتی ب وجودخدام شک کردم دیگه ولی الان میگم خدایاهزارمرتبه شکرت ک جداشدم وگرنه اگه ازدواج کرده بودم باهاش الان بایدبرمیگشتم خونه بابام

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
تموم‌شد دوست بودیم‌سه سال😢😢😢😢😢

خداروشکر کن الان شاید نفهمی حرفمو

ولی مطمئن باش دوستی و زیر ی سقف بودن فرق داره

مرد اینجوری خیلی خیلی تحملش سخته

چن سال مگه زندگی میکنی؟؟؟ فک کن فقط زنده ای زندگی نمیکنی حتی نمیتونی از ساده ترین حقت استفاده کنی

وقتی مرده متحرک بشی وقتی همش گوش ب فرمان بشی وقتی سلیقت طرز فکرت طرز حرف زدنت و....... طبق میل یکی دیگه باشه نابودی نابود عزیزم چون همچین ادمی کنارمه دارم این حرفو بت میزنم سخته گلم خیلی سخت😔😔😔😔😔😔😔

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
درکت میکنم خودم توهمچین موقعیتی قرارگرفتم ولی رفتنی بایدبره باورکن من اون موقع حتی ب وجودخدام شک کرد ...

خیلی عاشقش بودم نمیتونم از فکرش دربیام همش عذاب میکشم😢

خداروشکر کن الان شاید نفهمی حرفمو ولی مطمئن باش دوستی و زیر ی سقف بودن فرق داره مرد اینجوری خیلی خ ...

الهی بمیرم واس دلت...😢😢😢خیلی عاشقشم همش خواب میبینمش تو‌فکرمه شبو‌روز که‌الان کجاس چیکار میکننه کاش منو‌میفهمید😢😢😢😢

الهی بمیرم واس دلت...😢😢😢خیلی عاشقشم همش خواب میبینمش تو‌فکرمه شبو‌روز که‌الان کجاس چیکار میکننه ک ...

خدانکنه عزیزم

مثلا 2.3شب پیش رفتیم مانتو بخریم 

خیلی تو تنم قشنگ بود سایز یکش اما الکی گف تنگه فلانه بمانه سایز دو برداشتم اونجوری ک یکش ب دلم بود این نیس (ی چیز سادشو گفتما)😭😭😭😭😭

هیشکی از دلتنگیو دوری نمرده اما از این ب بعد جوری باش ک طرفت بت احترام بذاره وجودو شخصیت خودتو بخاد نخاد تغییرت بده نخاد عوضت کنه نخاد سره هرچیزی دلتو یشکنه نخاد کاری باهات کنه ک حتی جرات حرف زدنو نداشته باشی چ برسه ب چیزای دیگه😓😓😓

خدانکنه عزیزم مثلا 2.3شب پیش رفتیم مانتو بخریم  خیلی تو تنم قشنگ بود سایز یکش اما الکی گف تنگ ...

خیلی سخته دقیقا همینجوره...بودن باهاش ی جور غم داشت نیودن باهاش درد دلتنگی...مشاور رفتم میگف اتفاقا اینجور مردا خیلی عاشق زنشونن بیش از حد که همش نگرانن کسی نبینه کسی باهاش حرف نزنه کسی نگاش نکنه...نمیدونم😔😔😔

کسی که عاشقه فحش میده؟؟تهمت میزنه حتی تو عصبانیت که مثلا عصبانیه نمیفهمه اخه مگه میشه؟؟ 😢😢😢

خیلی سخته دقیقا همینجوره...بودن باهاش ی جور غم داشت نیودن باهاش درد دلتنگی...مشاور رفتم میگف اتفاقا ...

شوهرمنم مثلا خیلی عاشقمه اما کتک میزنه فوش میده تهمت میزنه حتی بم رابطه هم زده اما وقتی ک میخام ولش کنم ب غلط کردن میوفته ادم میشه خوب میشه اما چ فایده ازهیچی لذت نمیبرم از مادرشوهرمم داغونترو پیرتره دلم

شوهرمنم مثلا خیلی عاشقمه اما کتک میزنه فوش میده تهمت میزنه حتی بم رابطه هم زده اما وقتی ک میخام ولش ...

خوبه باز شوهرت به غلط کردن میافته واس من که میگف تو‌باید ادم شی نشی نمیام خواستگاریت حتی ی زنگ‌نزد خونمون 😢😢😢😢😢

خوبه باز شوهرت به غلط کردن میافته واس من که میگف تو‌باید ادم شی نشی نمیام خواستگاریت حتی ی زنگ‌نزد خ ...

ببین ندیده میگم دوس پسرت مثه شوهرمنه 

گول دوس داشتنوعشقو عاشقیو نخور خودتو محدود ی نفر نکن یکی ک از تو فقط میخاد ی موجوده گوش ب فرمان بسازه یکی ک اگه چشم نگه اگه حرف خودشو بزنه اگه بخاد مثه بقیه زندگی کنه محکوم میشه ب خرابو هرزه بودن(اابته دور از جون) ن سمتش برو ن حتی بش پیام بده اینجور ادما فقط با کم محلی ادم میشن

ببین ندیده میگم دوس پسرت مثه شوهرمنه  گول دوس داشتنوعشقو عاشقیو نخور خودتو محدود ی نفر نکن یکی ...

دقیقا بهم اینارو‌میگف منه خاک‌برسر تحمل میکردم بهش بیمحلی کنم برمیگرده؟

دقیقا بهم اینارو‌میگف منه خاک‌برسر تحمل میکردم بهش بیمحلی کنم برمیگرده؟

اره اصلا ن سراغش برو ن جوابشو بده ن خودت زنگو اس بزن بهش

البته اگه برگشت شرط محکمو اساسی بکن ک برید مشاوره خانواده الان مشکلاتتونو حل کنه بهتر از چن سال دیگس

اره اصلا ن سراغش برو ن جوابشو بده ن خودت زنگو اس بزن بهش البته اگه برگشت شرط محکمو اساسی بکن ک برید ...

ممنون‌عزیزم فک‌نمسکنم برگرده خیلی مغروره همیشه منو مقصر میدونس و‌طلبکار بود😢😢😢😢

2790
2778
2791
2779
2792