برای منم تایید نشد بچه ها اگر میدونید بگبد عکس جای زخم مشکلی داره گذاشتنش؟ به این علت تایید نشده؟ عکس بدی نیست پرسیدم ببیتم کسی راهکاری داره جای زخم بره همین
نمیتونم فراموش کنم اونهمه داستانو. برای تک نیت تشریف بیارید روبیکا @fairyfal اینجا درخواست قبول نمیکنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@niniyar بابا ساعت پنج شد هنوز تاپیکامو تایید نکردین😓💔
من دیگه نمیام سایت،شمارمو میزارم هروقت درست شد زنگ بزنید بیام ☎️۹۰۹۲۳۰۱۰۳۰📞«ی زنگ بزن ب زنگوله ی قصه بشنووو»🤣[من22سالمه ، اما هنوزم همون دختر بچه کوچولو، نازنازی ، حساس ، لوس و قرتی سابقم💄💅🏻]خیلی وقتا خانومای این سایت دلسوزانه کنارم بودن و راه درستو نشونم دادن ، ممنونم ازتون ک انقد گلید🙂🩶خانومای خوشگل هیچ وقت با من پرابلم نداشتن🎀خوشبختی شاید همین لحظه های تکراری و کسل کننده ای باشه ک حواسمون نیست داره میگذره🍬آرزو میکنم همه باهم بخندیم ، شاد باشیم ، زندگی کنیم...زندگی کنیم ن زنده مانی ، ای کاش همه باهم خوشبخت باشیم و کسی نباشه ک حسرت بخوره ، کسی واژه ی "ای کاش"روی زبونش نچرخه..انسان ها را دوست دارم ، انسانیت را بیشتر [روناس آرا]بنظرم از یجایی ببعد وقتی دیدی نمیشه و زورت نمیرسه رها کن و به خدا بسپار ، خدا رفیق ترین رفیق دنیاس ، بهش که تکیه کنی بد نمیبینی خلاصه بخام بگم برات :وقتی دلت از زمین گرفت ، به آسمون نگاه کن;)🧡دعا کنید شرایطمون اوکی شه و همه چیز باب دلمون بشه🫠عضو جدید نیستم سیسیا ، اندازه موهای سرم کاربری داشتم و از ۱۴۰۰ اینجامممم🫡 ❌آقایون سایت درخواست ندید اه❌
لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم