2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 44 پست
ای کاش قبل ازدواجشون کار حضانت بچه رو درست میکردن اگه هنوز معتاده وشمکل داره میتونین شکایت کنین چون ...

همون دیگه .من به جای مادرش غم بچرو بیشتر میخورم بخدا شب و روزم شده فکر برا بچه .میگم گناه داره ب بابام اینا دل بسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست عزیزشوهرم میگه قبل ازاینکه برن محضرصیغه طلاق خوانده بشه آزمایش بارداری اجباری هستش مگه خواهرتون آزمایش نداد؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

از طریق وکیل اقدام کنید

اما حضانت رو به این  اقا نمیدن چون معتاده و صلاحیت نداره به خواهرتون هم حضانت داده نمیشه به این علت که ازدواج کرده احتمالا حضانت رو به پدربزرگ پدری بچه بدن 

همون دیگه .من به جای مادرش غم بچرو بیشتر میخورم بخدا شب و روزم شده فکر برا بچه .میگم گناه داره ب باب ...

اگه پدرت میتونه از عهده بچه در بیاد 

و پدر بچه هنوز معتاده احتمالا بشه حضانتشو گرفت

ای کاش خواهرت قبل ازدواجش یه فکری میکرد واسه اون طفل معصوم

ادمک لال نباش پرو باش  

خواهرتون خودش باید گواهی عدم صلاحیت برای شوهرش میگرفت چون شوهرش معتادبود خواهرتون میتونست ثابت کنه که شوهرش صلاحیت نگه داری بچه رانداره ودراین صورت حضانت بچه رابه خواهرتون میدادن همین.

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اگه پدرت میتونه از عهده بچه در بیاد  و پدر بچه هنوز معتاده احتمالا بشه حضانتشو گرفت ای کاش خو ...

یه دقه بابامو ترک نمیکنه ورد زبونش بابایی باباییه دلم کباب میشه برا اینکه چقد دل بسته و اونارو اصلا نمیشناسه وقتی بردنش نگهش داشتن و اوردنش عصبی شده پرخاشگر و همش نق میزنه و شبا یهو میپره و گریش بند نمیاد