2777
2789
عنوان

بعد سالها دلیل ازدواج نکردنمو بهم گفتن حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 546932 بازدید | 722 پست
این چه رسمیه توی نی نی سایت که میرید تاپیکای قبلی طرفو زیر و رو میکنید تا یه چیزی پیدا کنید که بهش ث ...

ممنون عزیز دلم که درکم کردی خیییلی ممنون از محبتت

بخدا من بارها به چشم خودم دیدم تو خوابهام تو واقعیت که کسی کنارمه

تا خاستگارم میاد طرف خیییلی مشتاق تا من بگم راضیم بهم میخوره

کیس عاطفی داشته باسم همه چی عالیه تا میگه عقذ و ازدواج کنیم بزودی به خدا همه چی سریع برعکس میشه دلسرد و جدا

حتی این استاد گفت نمیشه تمام اون ادما یه مسکل مشترک داسته باشن مشکل ماورایی از توه که طرفو دلسرد میکنه

من خیلیم دختر باشخصیت و متین و خانم با پوشش باوقار شیک هستم جوری که بقیه از رفتارم تیپم الگو برداری میکنن

ولی مشکل ازدواج نکردن من فقط همین ماورائی هست که افتاده. رو بختم که قدو ظاهر. خوبی نداشتم گفتم خو معلومه نمی ارزم ولی وقتی مشکلی ندارم از این بیشتر اتیش میگیرم

که چرا اونای که از ظاهر و شخصیت از من پایینتر بودن ازدواج خیلی عالی و خوشبختی داشتن ولی من

گره گره گره گره افتاده رو بختم بخدا خسته شدم بخدا بیشتر وقتا به خودکشی فکر میکنم

چون هرچی جلوتر میرم دیر تر میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم واسه نصیحتهای خواهرانت اون رابطه رو خودم کات کردم بعدا هرچی اومد به دست و پام افتاد قبو ...

اسی خواستی درخواست بده بهت معرفی کنم اطمینان برای باطلی طلسم

هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر/رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر🖤

ممنون عزیز دلم یه دنبا ممنون از محبتت مرسی که خواهرنه باهام همدردی کردیچشم بخدا سعی میکنم بگردم ببین ...

عزیزم من مسائلی که توش سر رشته ای ندارم رو انکار نمیکنم ، در مورد بحث همزاد و این مسائل واقعا نظری ندارم ، خودم تو زندگیم چنین چیزهایی رو نمیپذیرم ولی شما رو هم قضاوت نمیکنم اگر فکر میکنی واقعا چنین چیزی هست و راه حلی داره دنبالش باش ، اما کامنتهای من صرفا برای این تاپیکت نبود ، من اصلا چند روزه تاپیکاتو دیدم قبل اینکه این یکی تاپیک رو بزنی اونجاها چند تا کامنت برات گذاشتم اما نی نی یار منتشرشون نکرد ، واسه همین همشونو تو این تاپیک نوشتم . زندگی یک بعد نیست و میتونی همزمان چند تا کار رو کنار هم پیش ببری ، مثلا کتاب بخونی در کنارش واسه این جن و همزاد هم که میگی دنبال راه باشی ، مطمئن باش هیچ کسی از کتاب خوندن ضرر نکرده که تو دومیش باشی حوصلت هم سر نمیره زندگی واست رنگ و بوی جدیدی میگیره ، به هر حال هیچ کس نمیتونه دیگری رو عوض کنه یا مجبورش کنه به کاری حقش رو هم نداره ، من فقط وظیفه خودم دونستم چیزایی که نظرمو تو تاپیکات جلب کرد بهت بگم ، دیگه انتخاب با خودته نتیجه رو هم خودت میبینی ، موفق و سربلند باشی

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

خواستید برای باطلی طلسم درخواست بدید معرفی کنم

عزیزم من بارها پاکسازی و باطل سحر گرفتم ولی موثر نبود

الان این اقا گفت هرچی دعا گرفتی همین همزادت باطلش میکنه واقعا هم راست میگفت دیدم دعا واسه بقیه میگیره ولی واسه من نه. نه نه نه

عزیزم من بارها پاکسازی و باطل سحر گرفتم ولی موثر نبودالان این اقا گفت هرچی دعا گرفتی همین همزادت باط ...

نمیدونم راستش ولی برای دفع همزاد بد هم میشناسم که اطمینانی باشه خواستید درخدمتم

هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر/رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر🖤

این چه رسمیه توی نی نی سایت که میرید تاپیکای قبلی طرفو زیر و رو میکنید تا یه چیزی پیدا کنید که بهش ث ...

من وقت گذاشتم و تاپیکهای قدیمی رو خوندم تا دلسوزانه کمک کنم، نه اینکه مچگیری کنم ، میشه بفرمایید دقیقا کجای کامنت من مچ گیری و توهین به استارتر بود ؟ به نظرتون اینهمه کامنت دلسوزانه من و دوستان دیگه ، با دلیل و منطق ، دال بر درک موقعیت ایشون نبود ؟ به نظرتون اینهمه موندن تو تاپیکی که استارترش از اول تا اخر حرف خودش یعنی همون همزاد رو میزنه چه نفعی برای ما داره؟

( یه جا گفتن که اون مرد گفته هیچ کاریش نمیشه کرد چون همزاد داری و حتی ازدواج کنی طلاق میگیری !!!)
به نظر شما به یه خانم ۳۶ ساله مجرد، توی شهر کوچیک ، با فضای محدود و بعضا فرهنگ غلط و اینهمه سال دنبالِ به قول شما ماورا بودن و به گفته خودش جواب نگرفتن ازش چه راهنمایی میشه کرد؟؟؟

با توجه به اینکه سنشون داره میره بالا و خودشونم که ازدواج براشون مهم وحیاتیه شما چه توصیه ای دارید به ایشون ؟

بله مراجع تقلید هم صحت این مسائل رو بررسی میکنن، دقیقاً عین حرف منه! اونا همیشه قبل از هر چیز ارجاع میدن به روانشناس و پزشک، چون اولویت با عقل و سلامت روانه! من هم دقیقاً دارم روی همین عقل و اختیار تأکید میکنم که هدیهی خدا به انسانه.
اگر مشکل ایشون چیزه دیگه باشه ولی دنبال ماورا و همزاد باشن و بعد از سالها با همین فکر درجا بزنن و پیشرفتی نکنن و ازدواج هم نکنن چه جوابی دارید؟
تا الان که اونا رو امتحان کرده نتیجه نگرفته به نظرتون بهتر نیست راه های دیگه رو هم امتحان کنن؟؟؟
حرف اخر، تو قران از جن گفتن نه همزاد ! هیچ جن مسلمان یا کافر هم قدرتش بالاتر از خدا نیست . و تا انسان خودش اونارو وارد زندگیش نکنه نمیتونن کاری کنن !
ممنون میشم حالا که ریپلای کردید جواب سوالات منو بدید شاید من اشتباه میکنم🙏

من وقت گذاشتم و تاپیکهای قدیمی رو خوندم تا دلسوزانه کمک کنم، نه اینکه مچگیری کنم ، میشه بفرمایید دق ...

عرض به خدمت شما که لطفا کمی کوتاهتر جواب بدی ممنون میشم

عزیزم همزاد هم ماهیتش جن

لطفا توی گوگل سرچ کنید آیه مرتبط با همزاد در قرآن رو برات میاره بر همین اساس مراجع تقلید هم بر اساس نشانه ها و علائمی که از استارتر بپرسه محال ارجاع بده به روانشناس

جواب سوال دیگره شما؛ ایشون اینهمه سال توی ماورا دنبال جواب ابهام ذهنش بوده و تازه به جواب رسیده و در صدد رفعش هست حالا به خواست خدا یا هر دلیل دیگه ای تازه متوجه مشکلش شده

و در نهایت جواب این صحبت شما؛ کامنتهای به قول شما دلسوزانه ای که توی تاپیک هست ولی صحبت استارتر رو باور نداشته باشن دردی از ایشون دوا که نمیکنه هیچ تازه باعث بدتر شدن حالش میشه

از دید شما دلسوزانه اس در واقعیت نمک رو زخم

اینم ذکر کنم که من اصلا وایب منفی از شما نمیگیرم کاملا مشخص قصد کمک داری برای همین ریپلایت کردم که بگم این روش کمک کارساز نیست

🌿باشد که بساط بد دلان و نا اهلان کساد و بازار عشق و صلح رواج🌿

عزیزم من بارها پاکسازی و باطل سحر گرفتم ولی موثر نبودالان این اقا گفت هرچی دعا گرفتی همین همزادت باط ...

درخواست بده شماره یکیو بهت بدم شاید تونست کمکت کنه و البته ی چیزیم بگم میگن سمت دعا نویس و این چیزا رفتن گناهه

یکم بیشتر راجبش تحقیق کن ببین چه راه هایی هست خودت بتونی حلش کنی

ممنون عزیز دلم که درکم کردی خیییلی ممنون از محبتت بخدا من بارها به چشم خودم دیدم تو خوابهام تو واقعی ...

من میقفهمم کاملا درکت میکنم واس خودمم هکینحوری شده بود طلسم کرفته بودن همش خواب بد

خواباییی که همین معنی ها رو داره

حس حضور یکی دیکه تو خونه صدا خراب شدن بی دلیل رابطم

ممنون عزیز دلم که درکم کردی خیییلی ممنون از محبتت بخدا من بارها به چشم خودم دیدم تو خوابهام تو واقعی ...

بنظرم پیش مشاور روانشناس برو

تو مشکل روحی داری نه بستگی بخت

😘Thanks GOD 
عرض به خدمت شما که لطفا کمی کوتاهتر جواب بدی ممنون میشمعزیزم همزاد هم ماهیتش جنلطفا توی گوگل سرچ کنی ...

ممنون که توضیح دادی 🌿

سعی کردم اما متاسفانه نشد خلاصه کنم .

۱. گفتی همزاد ماهیتش جنه، میشه دقیق بگی کدوم آیه قرآن به همزاد عاشق که مانع ازدواج میشه و باعث طلاق میشه اشاره کرده؟ چون من هرچی خوندم درباره جن بوده، نه چنین نقشی براش.

۲. گفتی محاله مرجع تقلید ارجاع به روانشناس بده ،یعنی اگر احتمال اختلال اضطراب، وسواس فکری یا تلقین ذهنی باشه، باز هم نباید بررسی تخصصی بشه؟

۳. اگر کسی سالها یک مسیر رو رفته و نتیجه نگرفته، آیا منطقی نیست همزمان با همزاد ، مسیرهای قابلبررسیتر رو
هم امتحان کنه؟
و مهمتر از همه: اگر فردی باور کنه ، حتی ازدواج هم کنم طلاق میگیرم چون همزاد دارم ، این باور امید و مسئولیتپذیریش رو بیشتر میکنه یا کمتر؟

من قصد انکار ماوراء ندارم ، فقط میگم تا وقتی دلایل انسانی، رفتاری و روانی قابل بررسیه، چرا اول از اونها شروع نکنیم؟

اگر استدلال دقیقتری هست خوشحال میشم بدونم.

ممنون عزیزم واسه نصیحتهای خواهرانت اون رابطه رو خودم کات کردم بعدا هرچی اومد به دست و پام افتاد قبو ...

اسی جواب بده لطفا

گفتی تا برا زنداداشت گفتی دوسه روز بعد همه چیز بهم خورد

نکنه زن داداشتت میره بدگویی ازت و بهم میزنه

بهش مشکوک نیستی؟؟؟؟؟

خدایا شکرت

اسی جواب بده لطفاگفتی تا برا زنداداشت گفتی دوسه روز بعد همه چیز بهم خوردنکنه زن داداشتت میره بدگویی ...

سلام گلم نه زن داداشم هی خانواده اونارو نمیشناسه

کلا هرچی خاستگارم میومد

تا خودم میگفتم خاستگار دارم بهم میخورد

یا جنه یا همزاد

یه دعا نویس سالها پیش بهم گفت خاستگار داشتی خودت اصلا نکو حتی با مادرت اینام در موردش حرف نزن تا بهم نخوره

تا خودت بگی بهم میخوره

گفت تو طالعت یه جوریه حتی بگی میخوام کفش بخرم دیگع نمیخریش نباید بگیش