سلام به همه دوستان.من واژینیسموس بودم و میخوام تجربه درمانم رو براتون بگم.من ترسی از رابطه نداشتم ولی به محض اینکه میخواستیم اقدام کنیم از شدت درد خودمو جمع میکردم و ... اولین پزشگ گفتن که برین دو هفته با انگشت تمرین کنین بعد بیاین ولی تجمل اونم نداشتم.ببینید درمان اصولی همون تمرینات کگل و دیلاتوره که در پیج واژینیموس اینستا و ماماسایت کامل راهنمایی میکنن که معمولا از دو هفته تا دوماه زمان میبره.اما متاسفانه من وضعیت خیلی بدی داشتم و همسرم اصلا همکاری نمیکرد.زندگیم داشت از هم میپاشید و برای اینکه خودمو ثابت کنم فقط یکی دوشب فرصت داشتم.من پیش دکتر معاینه شدم و دیدم نوع پرده نرماله ومشکلی نیست.دکتر یه اموزش کوتاه به من دادن و گفتن با اسپوکولوم تمرین کنم...حالا میخوام بگم قدم به قدم چیکار کنین:
۱-کگل رو شروع کنین منظم که خیلیییی تاثیر داره
۲- وارسی بدنتون در آینه
۳-کم کم گوش پاککن رو با دستکش لاتکس ولوبریکانت فراوان وارد کنین (اینا خیلی به از بین بردن ترس کمک میکنه )
۴-پماد لیدوکائین اچ ۵٪ که برای من معجزه کرد!من اشتباها از اسپری ایدوکائین استفاده میکردم که هیچ اثری نداشت و شدیدا میسوزوند ولی این پمادو ۵تا ده دقیقه قبل اقدام به بیرون و اطراف واژنم زدم بعد که بی حس شد همسرم پمادو با انگشتش برد داخل و دیواره های واژن زد و بعد از حدود ۱۰ دقیقه اثر میکنه
۵-حالا اول با انگشت همسر یا اسپوکولوم کم کم واژن رو باز کنید و امادش کنین
۶-من همیشه وضعیت زن زیر اقدام میکردم ولی اونبار به حالت د.ا.گ.ی بود و کمک ریادی بود که هم دهانه باز شه و هم همسرم ببینه باید کجا... بعد که یه کم داخل شد وضعیت زن رو رو رفتم و چون پماد کامل اثر کرده بو بدون هیییییچ دردی انجام شد.
**نکته**
*درواقع مشکل من با پماد لیدوکایین حل شد .
البته که درمان اصولی نیست ولی برای من که فرصتی نداشتم خوب بود.
*من حدود سه ماه با پماد رابطه داشتم ولی الان دیگه کنار گذاشتم و فقط لوبریکانت میزنم.اولش درد داره ولی اوکی میشه
*مساله مهم اینه که شُل کردنو بلد نیستیم.نفس عمیق بکشین ریلکس باشین و مقعد رو ول کنین وقتی مقعد بالاس دردمون میاد اونو ول کنیم حل میشه
این همه ی تجربه من بود.بازم میگم درمان اصولی چیز دیگس ولی گفتم اگه یه نفر هم مشکلش حل شه برام کافیه.اگر بهتون کمک شد بهم اطلاع بدین منم خوشحال شم.به امید درمان همه ی واژینیسموسیااااا