2777
2789
عنوان

حس شيشم

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 44 پست
بپرس ولی نگو لباسم چه رنگیه و چه میدونم چندسالمه اینا، سوالتو بگو فقط

راجبم چی حس میکنی؟

تاریخ عملم کی میشه

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#
بپرس ولی نگو لباسم چه رنگیه و چه میدونم چندسالمه اینا، سوالتو بگو فقط

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم میشه بگین من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست اجرتون با خدا لطفا جواب بدین متولد تیر 1373 هستم دو سال و 4 ماه هست که ازدواج کردیم مشخصات رو گفتم که بهتر تمرکز کنید جواب بدین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بنظرت برمیگرده سمتم ؟

نه اگه میخواست اصلا نمیرفت یا اگه هم میرفت تا دو سه روز ازش خبر میشد الکی خودتو امیدوار نکن

زمانیم که برگرده مطمئن باش رفته دوراش زده باز دنبال جایگزین و سرگرمیه

حس میکنم برونگرایی همیشه دوست داری شخصیت اصلی باشی هر بحثی باشه جوری میگردونی که به خودت ربط پیدا کن ...

نه درونگرانمم بشدت و از مرکز توجه بودن خوشم نمیاد😂🤧 مرسی

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#
بپرس

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم میشه بگین من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست اجرتون با خدا لطفا جواب بدین متولد تیر 1373 هستم دو سال و 4 ماه هست که ازدواج کردیم مشخصات رو گفتم که بهتر تمرکز کنید جواب بدین