2777
2789
عنوان

گربه دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 20 پست
دخترم ۴ تا گربه دارهنه عزیزم مریض نمی شی ولی واکسناس رو بزن حتمابهش یا غذا خشک بده یا مرغ پخته بدون ...

عزیزم هزینه ماهیانه یه گربه چقدره حدودا؟

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

عزیزم هزینه ماهیانه یه گربه چقدره حدودا؟

اگه واکسن هاش رو حساب نکنیم هر گربه حدودا ۱ میلیون

مثلا غذا خشک اقتصادی الان از کیلویی ۴۰۰ شروع می شه کنسرو یک کیلویی ۲۰۰ تومان

خاک گربه از ۱۵۰ هزار شروع می شه و...

زن ترانه ی آرام خلقت است با دستانی از نور و دلی به وسعت دریا هرجا قدم میگذارد زندگی رنگ تازهای از عشق میگیرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غذا میخورهغذا خشک رو تو اب یا شیر بدون لاکتوز خیس میدم له میکنم میخورهمرغ پخته شده و دیشبم تخممرغ اب ...

نه ندارن .اما ناخونگیر مخصوص بگیر با برس و کنه گیر گربه .دیجی کالا داره و ناخونهاشو عادت بده کوتاه باشن.تو حموم وقتی میخوای بشوریش .از گردن به پایین آروم خیسش کن بعد شروع به لطف زدن و شامپو کشیدن بکن .لایه لای ناخوناشو و دمش بخصوص گوشش رو حسابی بشور .من گریمو عادت داده بودم به حموم .هر ۱روز در میون میبردمش حموم .اگر یک بار فرصت نمیکردم کلافه میشد و کل روز بی حوصله

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ای جان چه کار خوبی خدا خیرتون بده . نه عزیزم خیالت راحت مریضی ندارن مخصوصا الان خیلی بچه اس هیچ مریض ...

ممنونم 😍😍😍

از نظر من همه آدما خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه🌸 دعا کنین برام چون میگن با زبونی که گناه نکردی برات دعا شه زود تر براورده میشه 🦋 با نهایت احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم توی سایت 🙏🏼

اگه واکسن هاش رو حساب نکنیم هر گربه حدودا ۱ میلیون مثلا غذا خشک اقتصادی الان از کیلویی ۴۰۰ شروع می ش ...

واقعا ۱ میلیون چه خوب فکر میکردم خیلی بیشتر باشه

ممنونم♡

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...