2777
2789

یادتونه میگفتن کلاغا خبر میارن 😒😒😒 الان یادم ادمد چه بازی کثیفی بود😒😒😅😅😅 یه عمر کلاغ بدبختو بدنام کردن😅😅😅

یا یادتونه میگفتن وقتی صحنه سانسوری میومد(یه بوسه عشق تو فیلم کارتونی شرک مثلا😅😅😅) شبکه رو عوض میکردن میگفتن دستم خورد 😒😒😅😅نمیدونم چه حکمتی بود داداش بزرگم هی دستش میخورد😜😜😜 😅😅😅

شما بچگیاتون از چی میترسیدین ؟

خدایی اذیت نکنید امشب .بچه ها جواب پستای مخالفو ندید😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بهم گفتن ادما هرچی بزرگتر بشن دراز میشن تا اخرش میخورن ب سقف بعد میمیرن ی مدت دغدغم بود دراز نشم تا نمیرم😒

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

من گول نمیخوردم ولی زوری میدادن بخورم😆😆😆😅😅😅

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

مامان من میگفت دختر اگه بره آرایشگاه میره جهنم همیشه میدیدم دخترایی که آرایش کردن تو عروسیا اونا رو یه جهنمی بدبخت تصور میکردم

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد

والا اینارو یادم نی ولی یادمه سی دی های جومونگ اومده بود

بعد منو خواهرم داشتیم تو هال نگاه میکردیم

عاغا از یک ساعت فیلم ی صحنه سانسوری نداشت

تا بابام اومد تو هال یهو رفتن تو فاز ماچ و موچ...اونم چ ماچی😅😂

قیافه بابام😒

من😨

خواهرم  

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

وفتی راهنمایی بودم معلم دینیمون میگفت ما دوربین پنهان داریم همشو میذاریم تو دفتر محرمانه دانشگاه راهتون نمیدن 😕

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

ماهرچی تو بازار میدیدم مامانم میگفت اونارو فقط به باباها میفروشند به مامانا نه😣

بابای ماهم که همش ماموریت بود بیرون نمیرفتیم باهاش که😒😒😒😒

تا هفت سالگی کلا درکی از خرید نداشتیم😀😂

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!

من فقط یادمه تا میخاستن حرف +۱۸ بزنن میگفتن بچه پاشو برو دنبال بازیت😏

بعد یک بار طی این جریان فامیلمون که متخصص زنان و زایمان بود گفت چرا اینطوری میگید

بغلم کرد رو ایوون‌نشوند و یک سری اطلاعات بهم داد در مورد محافظت از خودم و پری و اینا در حضور مامان و خاله و...ام

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

من از خانم كفنى ميترسيدم با اون ميترسوندنم يه جا هم نميخواستن منو ببرن ميگفتن داريم ميريم واسه خودت مداد شمعى بخريم😢

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

عاخ جون باز سوگل اومد❤❤😘

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢