2789
بعضی ازشهر ها اگه بچه اول پسرنباشه نهایتا یک فرصت میدن برابچه دوم اگه دومی پسر نباشه زن دوم میگیرن ب ...

منه بدبخت دو تا پسر دارم هنوزم امیدشون اینه سومی هم پسر بشه که امیدوارم به حق پنج تن این آررزوشون به گور میره

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸

خب گلم ivf کنن و خلاصمثل صد سال پیش نیست که دیگه

به خاطر هزینه اش نمیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا برای چی جنسیت بچه براتون انقدر مهمه

شما الآن باید تمرکزتون فقط روی این باشه که سالم به دنیا بیاد و بعدشم که بزرگ شد سلام باشه و سلامت روان داشته باشه

باید به فکر این باشید که چجوری بچه هایی تربیت کنید که انسان باشن تو این دوره زمونه

هرچی باشه فقط سالم باشه

خالم بچه اولش دختر بود بچه دومشم دختر شد خداروشکر سالم ولی تو سونو گفتن پسره خودش وشوهرش مشکلی نداشت ...

چون خیلی ها بفهمن بچه شون دختره سقط میکنن

به خاطر همین نمیگن

حتما دکتره متوجه شده

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من با اینکه پسری هستم شدید. ولی میگم بچه ها اگه جنسشون باهم جور باشه برا خودشون خیلی بهتره حرف همو م ...

من که تجربشو دارم خصوصا اینکه فاصلشون خیلی کمه درست خیلی شلوغ میکنن ولی واسه خودشون عالی شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من الان باردارم دوس داشتم پسرباشه ولی دختر شد🥲خیلی ناراحت بودم بازالان بهترم همش دنبال ی نشونه میگر ...

گلم میدونستی دختر چ خوبه صبر کن دنیا بیاد اونوقت جون میدی براش

من میدونم بلخره یہ روز خوب میاد بلخره پیداش میشه رنگین کمون من به مردع پرست بودن حق میدم تو جماعتی کہ یه مرغ شده آرزوی سفرر مردم باید مرد کشور ما هزاران روستا دهه داره هرکس با نداری داره میگذرونه زنی ک روش نمیشه ب شوهرش بگه فلان وسیله بگیر تووخونه یا مردی ک دست خالی میاد توخونه خدای من من همیشه ترس خلوتی شهرمون داشتم 😭من همیشه میگفتم اگر یه روز شهرمون خلوت بشه ولی شد ولی شد خدایا ازت ظهور اما زمان میخام من دلم آرامش و خنده کشورممم میخاد خدایا کشورم رو شاد کن ولیرمن میدونم یه روز خوب میاد بلخره پیداش میشه رنگین کمون 😭 خدایا تعهـــد ب خودم و دخترمـ وهمسرم💜 گاهی آدم یادش میره چ روز های گذرونده من همونی بودم با طفل ۲۰ روزه تک تنها توخونه میگذروندم من همونی بودم تحققیر شدم شب ها با ترس لرز ب خواب میرفتم تنها گذاشتن خانم تو شهررغریب سخته حلالت نمیکنم دیوث پدر رفتارش خیلی اذیتم کرد چرا باید یادم بره؟ نه نه من یادم نمیره من یادم نمیره فوبیا رو من یادم نمیره خدای قشنگم خودت دیدی و بودی هرگز تنهام نزار میگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

به خاطر هزینه اش نمیرن

خب پس دیگه کسی که هزینه ی یه ivf نداره زبونش هم کوتاه کنه

مخصوصا هم که تعیین جنسیت با مرده نه زن بیچاره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من الان باردارم دوس داشتم پسرباشه ولی دختر شد🥲خیلی ناراحت بودم بازالان بهترم همش دنبال ی نشونه میگر ...

ivf میکردی انقدر ناراحت نشی

کسی که انقدر براش مهمه راه چاره هست

چون خیلی ها بفهمن بچه شون دختره سقط میکننبه خاطر همین نمیگن حتما دکتره متوجه شده

وای خدایا مگه عهد بوقه خدا کاش اینارو از بین ببره که فکر میکنن جنسیت چی هست حالا. تازه الکی همش مادر بچه رو سرکوفت میزنن عوضی ها درصورتی که جنسیت بچه اصلا توسط مرد تعیین میشه 😐😐😐

من که تجربشو دارم خصوصا اینکه فاصلشون خیلی کمه درست خیلی شلوغ میکنن ولی واسه خودشون عالی شد

چقدر پسرات بانمکن 😍خدا حفظشون کنه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

نه خودشون با این موضوع اصلا مشکلی نداشتن

حتما دکتر یه چیزی فهمیده که اینکارو کرده

خاله ت نمیاد به شما بگه که ما پسر میخواستیم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز