سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من خودم پرستارم و سالها تو بالین کار کردم پرستاری برای کسایی که خیلی استرس دارند و در شرایط بحرانی نمی تونن تصمیم بگیرن سخته والا رشته خوبیه بازار کار و درآمدش نسبتا خوبه
آخه پرستاری و علوم آزمایشگاهی اصلا مقایسه کردن داره؟توی معمولی ترین حالت پرستاری خیلییی بهتره
لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉
حقوق پرستاری و علوم آزمایشگاهی یکیه ولی ساعت کاری آزمایشگاه خیلی کمتره هیچ آقا بالاسری هم نداره و کارشم هزار برابر راحت تره با علوم آزمایشگاهی میشه آزمایشگاه زد در آخر و رشته خیلی علمی تریه بعدشم رتبه بهتر از پرستاری و هوشبری و اتاق عمل میخواد ولی پرستاری از اتاق عمل و هوشبری بهتره به نظرم پرستاری تنها زمانی خوبه خوندنش که بخوای از ایران بری وگرنه فرسوده میشی و واقعا پرستیژ خاصی هم نداره در خارج کشور یا حتی توی ایران اما شنیدم کلینیک زخم میتونن بزنن و خیلی پول توشه
حقوق پرستاری و علوم آزمایشگاهی یکیه ولی ساعت کاری آزمایشگاه خیلی کمتره هیچ آقا بالاسری هم نداره و کا ...
اگه منظورت از آقا بالا سر پزشکه ، که محض اطلاعتون توی آزمایشگاه پزشک متخصص پاتولوژی کار میکنه و علوم آز ها زیر دست اونن. در ضمن تفاوت رتبه ها به خاطر ظرفیت پذیرشه. دانشکده ما ورودی پرستاریش ۸۰ نفره و علوم آزمایشگاهی ۲۰ نفر. رشته های علوم پزشکی همشون شیفت شب هم دارن، بیمار اورژانسی شب جواب آزمایشش رو نیاز داریم پس باید کارشناس علوم آز هم داشته باشیم!
من ویژه میخونم اون علمی که پرستار ویژه کار داره رو هیچکس نداره