2821
2789
عنوان

چرا خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2035 بازدید | 62 پست
نه اینطور نیست اصلا اینطور نیستاونایی که خیانت میکنن سالم نیستن درواقع...وگرنه اگه کسیو دوست داشته ب ...

افرین خیانت خانوم و اقا نداره

ولی فقط اقایون هستن که با وجود دوست داشتن و علاقه خیانت میکنن.خانوما بعد از خیانت سرد میشن و دیگه اون حس سابق رو به همسرشون ندارن

ولی الان میخوام بدونم چرا با وجود علاقه این اتفاق میوفته؟داره روانیم میکنه این سوال

چرا من اینکارو انجام نمیدم خب؟با اینکه بعد از خیانت هاش سرد شدم و دیگه مثل سابق نشدم ولی سعی کردم زندگیمو بکنم اما باز تکرار کرد حتی الان چندشم میشه باهاش حرف بزنم ولی بازم به خودم اجازه خیانت نمیدم اصلا بهش فکر نمیکنم حالمو بدتر میکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانم جوان خیانت سبک زندگی نیست مردی که به شما ابراز علاقه میکنه حرفش درسته ولی اگر خیانت میکنه محیط اجتماعی ما او رو وادار میکنه والا احمق نیست پروسه ازدواج و طی کنه بعد بخواد همسر و آشیانه اش رو از دست بده. من میدونم چی میگم اینها که میگن اگه دوست داشت خیانت نمیکرد. اینها از واقعیت دوره، ما کلا سبک زندگیمون در اثر انفجار تکنولوژی دچار تغییر شده سهولت و دسترسی به جنس مخالف، موجودیت ذنها تو شرایط مختلف به وفور باعث شده مرد وقتی میاد بیرون از خونه ذهنش درگیر بشه. و همین طور هم این موضوع سرایت کرده به زنها برایت توضیح میدم ادامه

دوستم داشته باشی بازم خیانت میکنی

شما صفات خودتو به عام مردم نسبت نده.

بگو من خیانت میکنم دنبال این و اونم ،چشمم سیر نمیشه.

نگو همهههه مردم خیانت میکنن.

🎀💞🎡🎆🥂.چند سال پیش ک این اکانتو ساختم، همینجوری یه نام کاربری چرت زدم ، بعدش دیگ نشد عوضش کنم😐🤝🏼

خانم جوان خیانت سبک زندگی نیست مردی که به شما ابراز علاقه میکنه حرفش درسته ولی اگر خیانت میکنه محیط ...

ممنون میشم ادامشو بگین

پس تعهدی که دارن چیه میشه؟منم دارم داخل اجتماع زندگی میکنم،کار میکنم همینطور که من نمیتونم اینکارو انجام بدم و نسبت به زندگیم متعهدم همین انتظار رو هم از پارتنرم دارم و خیلی برام سخته که بخوام همچین چیزی رو قبول کنم دنبال اینم که قانع بشم اما هیچ چیزی برام قانع کننده نیست

و اینکه متوجه منظورتون نشدم (موجودیت زنها تو شرایط مختلف و وقتی مرد از خونه میاد بیرون ذهنش درگیر میشه)؟

ممنون میشم ادامشو بگینپس تعهدی که دارن چیه میشه؟منم دارم داخل اجتماع زندگی میکنم،کار میکنم همینطور ک ...

عزیز من دیروز خوندم چند صفحه ازتاپیک و شما به شخصیت پاکی داری سریع آمدی در جواب اون خانم نوشتی خیانت شده یک سبک زندگی، اینو بدون تعریفی که از یه جریان میکنی اگر غلط باشه یا شما رو پایین میبره یا تو استاپ نگهت میداره اجازه رشد بهت نمیده و این حرفت غلطه. من اصلا سرزنش نمیکنم شما رو ولی همه این خانمها و میبینی کهبهشون خیانت شده. چون آموزش ندیدن آمدن زندگی کنن آور قرار بود که خیانت ببینن که ازدواج نمیکردن ادامه

ممنون میشم ادامشو بگینپس تعهدی که دارن چیه میشه؟منم دارم داخل اجتماع زندگی میکنم،کار میکنم همینطور ک ...

یه بار یه خانمی تو نی نی تاپیک گذاشت شوهرم توسط خواهرم به من خیانت کرده 30 صفحه اومدن نوشتن دو نفر از هم جدا اومدن نوشتن، البته قبل از عقد صورت بگیره نوشتن خیال نکن فردا ازدواج کردیم میری خیانت کنی من میشینم های های گریه میکنم بچه تو نگهمیدارم خیانت کنی خیانت میکنم یکیشون گفت جلوی پدرو مادرش گفتم هردوشون گفتن حالام دیر نشده، هر جی دادید و هرچی گرفتید و جابجا میکنیم. خب این سبک زندگیه هر دوشون گفتن جرات نمیکنن تکون بخورن. حالا دیگه شما شوهر کردی متاسفانه ما بزرگتری نداریم بتونه آموزش بهمون بده پدرو مادر بدی نداریم بلد نیستن اخطار بدن تو زندگیمون از خودمون دفاع کنیم آنقدر موارد هست که منجر به خیانت میشه. ادامه