2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی.کیا بیمه تکمیلی هستن

903 بازدید | 24 پست

بچها من الان بیمه تامین اجتماعی و هفته هفت بار داریم اگه خودمو بیمه تکمیلی کنم میتونم تو زایمانم استفاده کنم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

غالبا قانونشون اين هست بايد 9 ماه قبل از زايمان بيمه تكميلي باشي . مثلا بيمه ايران اين قانون رو داره

ولي براي آزمايش و.سونو و...  مي توني استفاده كني . براي خود زايمان نه 

بايد از بيمه اي كه مي خواي بكني بپرسي

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غالبا قانونشون اين هست بايد 9 ماه قبل از زايمان بيمه تكميلي باشي . مثلا بيمه ايران اين قانون رو داره ...

بله کاملا درسته

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
غالبا قانونشون اين هست بايد 9 ماه قبل از زايمان بيمه تكميلي باشي . مثلا بيمه ايران اين قانون رو داره ...

بعد شما پول رو پرداخت میکنیم بعد اونا بهتون میدن یا کلا رایگانه

بعد شما پول رو پرداخت میکنیم بعد اونا بهتون میدن یا کلا رایگانه

بستگي به نوع بيمه و بيمارستاني كه ميري داره 

ببين من بيمه پارسيان بودم خودش معرفي نامه ميداد براي هزينه هاي بالاي 2 تومن . البته اگر بيمارستان طرف قراردادش بود . براي هزينه هاي كمتر كه اول شما هزينه مي كني بعد رسيد و مدارك ميبري بيمه تكميلي و....

ولي بيمه ايران كلن اول هزينه مي كردم بعد مدارك مي بردم .

بستگي به نوع بيمه و بيمارستاني كه ميري داره  ببين من بيمه پارسيان بودم خودش معرفي نامه ميداد ب ...

خب حدودا چقدر بعد از تحویل مدارک پرداخت میشه هزینتون

مغازدار هست

خب شما باید یه بیمه رو انتخاب کنید بیمه ایران و البرز خوبه. بعد برید دفترشون صحبت کنید ببینید ماهانه چقدر باید بپردازید البته میدونم به صورت سالیانه قرار داد میبندن . شرایطش رو بپرسید که با کدوم بیمارستان ها قرارداد دارن و چند درصد از هزینه رو میدن . معرفی به بیمارستان میدن یا نه

خب شما باید یه بیمه رو انتخاب کنید بیمه ایران و البرز خوبه. بعد برید دفترشون صحبت کنید ببینید ماهانه ...

ممنون عزیزم.نمیدونین هزینش ماهانه حدود چقدره

ممنون عزیزم.نمیدونین هزینش ماهانه حدود چقدره

عزیزم هر بیمه فرق میکنه ما بیمه البرز داریم هر سال قرارداد میبندیم ماهی 100 تومن میدیم البته من شوهرم کارمنده و بخشی از هزینه شو سازمان میپردازه. اما مشاغل ازاد مثل مغازه دارها باید کامل بپردازن و چیزی حدود 200 تومن درمیاد البته میگم هر بیمه ای فرق میکنه مبالغش . باید برید بپرسید