2777
2789
عنوان

Shayan ام غذای کمکی و از کی باید شروع کنم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 42 پست
وزن تولدش ۳۴۰۰ بوده واکسن ۴ ماهگی ۷۸۰۰ شد یعنی بدم؟

بله الآن اکثر جاهای دنیا اروپا و کانادا و ..‌. که دوست و آشنا دارم همه از ۴ ماه شروع کردن به غذا دادن بچه. فقط اصول اولیه رو رعایت کنید و طبق دستور پیش برید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر پسر من گفت یه هفته قبل از واکسن شش ماهگی با فرنی شروع کن    

چجوری باید درست کنم 

چقدر باید بهش بدم

من هیچی بلد نیستم😫

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
بله الآن اکثر جاهای دنیا اروپا و کانادا و ..‌. که دوست و آشنا دارم همه از ۴ ماه شروع کردن به غذا داد ...

بله منم چند تا مقاله خوندم قبلا معتقد بودن به 6 ماه غذا دادن اما  الان کشورای اروپایی به نتیجه رسیدن بهترین سن کمکی شروع کردن اخر چهار ماهگی...میتونی  تو نت سرچ  و تحقیق  کنی.

بله الآن اکثر جاهای دنیا اروپا و کانادا و ..‌. که دوست و آشنا دارم همه از ۴ ماه شروع کردن به غذا داد ...

چی اول باید بدم بهش 

چقدر؟

چجوری باید درست کنم  چقدر باید بهش بدم من هیچی بلد نیستم😫

ما هم بلد نبودیم خواهر کم کم یاد میگیری ارد برنج نصف قاشق چای خوری با نصف قاشق چای خوری شکر و یه استکان اب میزاری بپزه با شعله ی کم تا بیست دقیقه مرتب هم میزنی تا کمی غلیظ بشه غلظتشم کمی از شیر بیشتر باشه  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
ما هم بلد نبودیم خواهر کم کم یاد میگیری ارد برنج نصف قاشق چای خوری با نصف قاشق چای خوری شکر و یه است ...

ممنون که وقت گذاشتی😍

چجوری باید درست کنم  چقدر باید بهش بدم من هیچی بلد نیستم😫

لعاب برنج همون جوری که دوستمون گفت البته شکر نریزی بهتره عادت نکنه به مزه خاصی 

فرنی هم ک با اب درست میکنی خنک شد یکم از شیر خودت توش بریز شیرینی شیرت بگیره و رقیق تر بشه شکر نریز توش با شیر خودت یکم شیرین میشه.

چی اول باید بدم بهش  چقدر؟

من اول لعاب برنج بهش دادم با یه تیکه نبات کوچولو که توش انداختم (چون برنج سرده)

بعد یواش یواش فرنی با شیر خشک، حریره بادوم و سوپ و سرلاک و کمپوت سیب و گلابی صاف شده و پوره سیب‌زمینی و ...

از وقتی سوپ رو شروع کردم بقیه چیزارو به زور می‌خوره یا گاهی نمی‌خوره اصلاً... عاشق سوپه