2777
2789
عنوان

سورپرایز

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 50 پست

من روز تولدش تو ی کاغذ نوشتم عزیزم هرچی آروزی خوبه مال تو تولدت مبارک.بعد با ی مشت گل گذاشتم پشت افتابگیر ماشینش..وقتی رفت بیرون بهش زنگ زدم افتاب گیرو باز کن باز ک کرده بود همه گلا ریخته بود رو سرش😍😍😍😍

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍سلام عشقممم.خوبی بی معرفت.چه خبرا

فدای تو بشششششم💕💞💙چقد دلتنگت بودم بخدا،ازمم ناراحت بودی اینقد عذاب وجدان داشتم😿😿

سلامتیت عزیزم توخوبییی؟

فقط شورت گل گلی😏

قرمز نه ها!!! فقط گل گلی

فردا سورپرایز نشد نگی آلا گفت ها😒

حتما کم  گل گلی بوده😂😂😂😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
منم😒

بابام هست  

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

منم بلد نیستم ولی نامزدم هروز ازینکارا میکنه 

دیوونه شدم دیگه 

مثلا چون مشکل تنفسی دارم امروز اس ام اس دادم خسته شدم از تنگی نفسم و میدونم که زیاد غر میزنم ببخشید 

بهم گفت پاشو برو بیرون نفس بکش همین الان 

منم رفتم در دفتر کارم دیدم دم در ایستاده 

خیلی خودمو کنترل کردم نپرم بغلش 

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
فدای تو بشششششم💕💞💙چقد دلتنگت بودم بخدا،ازمم ناراحت بودی اینقد عذاب وجدان داشتم😿😿 سلامتیت عزیزم ...

فدات بشم مهریون😍❤منم دلم برات تنگ شده بود.اون ناراحتی رو بعدا به حسابت میرسم😒

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
تل گرامت چیه  مگه فی لتر نی  ما هم راهنمایی کن بتونیم بریم تل

طلایی رو نصب کنی بدون فی لتر ش کن میره داخل

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را