2821
2789
عنوان

لیزر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 53 پست
برا مجردا لازمهمگ حتما باید بخاطر سرویس دادن ب شوهر خودمونو تمیز کنیم؟

تو نینی سایت همه دغدغه شوهر دارن نمیتونن متصور بشن که خودشون هم میتونن برای خودشون زندگی کنن حتی سر یک چیز بدیهی مثل تمیز کردن بدن 😂

کلا تاپیک همه به جای مسائل زنونه شده قبل و حین و بعد عروسی بر محوریت مسائل آقایون

خیلی دوست دارم بدونم انقدر که این جماعت برای سرویس دادن به آقایون تلاش میکنن سرویسی هم دریافت میکنن یا نه 👀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جای خوب حتما برو وگرنه پولتو ریختی دور

میگن ۸ جلسه ولی کافی نیست برای اینکه نتیجه بگیری مداوم باید ۱۲ تارو حداقل بری بعد تازه میتونی فاصله جلسات رو بیشتر کنی

منم از ۱۸ سالگی شروع کردم

برو ب مادرت گوش نکن ولی لیزر برمیگرده حتی بعد ۸جلسهولی خب یکماه از موهای زائد خلاص میشی

مثل روز اول برمیگرده؟

من خسته شدم از موهای زائدم خیلی زیادن و رشد سریعی دارن

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

بنظرم بروحالا من فعلا یه جلسس ک رفتم ولی راضیم،خدا کنه کامل از بین بره

کامل نمیره ک

چند سالی اسیری تازه کم میشه🫤

منو تو با دخترمون نیلماه🥹🫀🧿✨️ کائنات در جهت خوشبختی من حرکت میکند آمین🌱

جای خوب حتما برو وگرنه پولتو ریختی دورمیگن ۸ جلسه ولی کافی نیست برای اینکه نتیجه بگیری مداوم باید ۱۲ ...

عزیزم شما دستگاهتون اسمش چی هست و دوره شارژ چند وقت چند وقته مرکز لیزر من بعد دوازده جلسه بهم میگه باید دو ماهی یکبار هم برای شارژ بیام