baranawiv مدیر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 1659 عنوان جراح بینی | مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 22 پست کسی پیش دکتر عمادی عمل کرده ؟ راضی هستین؟ دعادرحق دیگران زودتر مستجاب میشه لطفا برام دعا کنید حاجت روا شم. 1405/02/16 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baranawiv مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 1659 آهان .دکتر یحیوی هم تهران خیلی خوبه.یکی از دوستام عمل کرده عالیه چه مدلی عمل کرده مشکل تنفسی نداره دعادرحق دیگران زودتر مستجاب میشه لطفا برام دعا کنید حاجت روا شم.
ژوااآن عضویت: 1405/02/04 تعداد پست: 1521 نمونه کارای سلطانی فر هم ببینالبته من پیش اون عمل نکردم دکتر خودم دیگه کار نمیکنه ولی نمونه کارای این دکترو خیلی دوست دارم تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.
__mahta عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 3231 من دیدم چند نفر میگفتن که قوس های خوشگلی میدهاما پهنای استخون وسط بینی رو دست نمیزنه یعنی اگه استخون وسط بینیت پهنه پهن میذارهمن خیلی شنیدم که قوسای خوشگلی میدهولی کاراش بخوای دقت کنی ایراد دارهیکی دیگه هم که دیده بودم دختره دماغش افتادگی داشت
بلوبری11 عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 142 من شنیدم یک دکتر هم شیراز هست خیلی کارش خوبه اگه اشتباه نکنم دکتر حق پناه ولی گرون میگیره. کسی پیشش عمل کرده؟؟
baranawiv مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 1659 من دیدم چند نفر میگفتن که قوس های خوشگلی میدهاما پهنای استخون وسط بینی رو دست نمیزنه یعنی اگه استخون ... فقط قوس میده یعنی 😐 دعادرحق دیگران زودتر مستجاب میشه لطفا برام دعا کنید حاجت روا شم.
baranawiv مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 1659 نمونه کارای سلطانی فر هم ببینالبته من پیش اون عمل نکردم دکتر خودم دیگه کار نمیکنه ولی نمونه کارای ای ... من میخوام بدونم کسی پیششون عمل کرده یا آشنایی عمل کرده باشه بپرسم که مطمئن باشم دعادرحق دیگران زودتر مستجاب میشه لطفا برام دعا کنید حاجت روا شم.
ژوااآن عضویت: 1405/02/04 تعداد پست: 1521 من میخوام بدونم کسی پیششون عمل کرده یا آشنایی عمل کرده باشه بپرسم که مطمئن باشم اشناهای ما پیش سلطانی فر رفتن از نزدیک دیدم نمونه کارشو برای همینم گفتم👌 تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.
baranawiv مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 1659 اشناهای ما پیش سلطانی فر رفتن از نزدیک دیدم نمونه کارشو برای همینم گفتم👌 اهااا ممنونم وقت گذاشتی❤️ دعادرحق دیگران زودتر مستجاب میشه لطفا برام دعا کنید حاجت روا شم.