2777
2789

زوده

من خودم بالای ۲۵ نظرمه

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام

سن تعیین کردن برای ازدواج به اعتقاد بنده اشتباه هستش، اگر مورد دلخواهتون سر راهت قرار بگیره، ازدواج کنید، این می تونه الان باشه و می تونه چندسال بعد باشه ،دست خود شخص نیست. زندگی یعنی همین. نمیشه به آینده دستور بدید از این سن به بعد شخص مورد نظر من رو سر راهم قرار بده. ازدواجم اگر مورد دلخواه نباشه در زندگی احساس خوبی نخواهید داشت. با آروزی بهترین ها 🙏🏻

در مسیر پیشرفت، با قلبی سرشار از انرژی و لبخندی بر لب.

من همش استرس اینو دارم بخاطر مرگ پدرو مادرم هیچ دختری باهام ازدواج نکنه😔

بخاطر پدرو مادرت ک نه ربطی ندارد

ولی به خاطر اینکه تو سایت زنانه هستی مطمعن باش کسی باهات ازدواج نمیکنه

درخواست ندید قبول نمیکنم 😐

اگه یه مورد خوبی اومد که بتونه باهات همسیر باشه که خوبه اگه صرفا فک میکنی چون وقتشه هرکی اومدی بری ن ...

با آقایی تو دانشگاه آشنا شدم حدود دو سال هست که دوستیم و از این دو سال یک سالش رو به شدت اصرار به جدی کردن رابطه و نامزدی و اینا داره موقعیتش هم خوبه نمیدونم چیکار کنم حس میکنم زوده

من همش استرس اینو دارم بخاطر مرگ پدرو مادرم هیچ دختری باهام ازدواج نکنه😔

دوست پسرم بسیار اصرار به خواستگاری اومدن داره دو سال هست باهمیم یک سالش رو در تلاش هست ک بیاد و جدیش کنه نمیدونم چیکار کنم واقعا خودم هم حس میکنم زوده