2777
2789
عنوان

چرا این مدلی تکون میخورههههههه😵😵😦

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها خوشحال باشه آرامش میگیره و راحت میخوابه.... چیو خوشحاله؟ یه سر برو معاینه عزیزم..خیالت راحت ...

اره منم همین حسو دارم ..اگه خدای نکرده اروم نشد عصر میرم 😔

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
به نظرم چیز مهمی نیست الان آرومتر نشد؟؟

کمتر شد اما هنوز میزنه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
اره منم همین حسو دارم ..اگه خدای نکرده اروم نشد عصر میرم 😔

انشالله ک آروم میشه..

ب پهلوی چپ بخواب فعلا...

اگ دیدی آروم نشد ۱۰ دقیقه اینا راه برو آروم تا خوابش بگیره اگ نشد برو دکتر

چه جور شد که فهمیدی کیسه ی آبت نشتی داره

یکم ابریزش داشتم ..دکتر تست زد واسم مشکوک شد ..دو روز بستری و تحت نظر بودم بعد مرخص شدم

دقیقااااا همین چند لحظه پیش منم اینجوری شدم گفتم تاپیک بزنما 

منم شش ماهمه 

اولین بار که اینجوری شد فکر کردم خفه شده داره دست و پا میزنه ولی خداروشکر هیچی نشد چندبار دیگه هم شد همین الانم شد ولی اتفاقی خداروشکر نیوفتاده، البته مال من در حد چند ثانیه تکون شدید 

🤩
دقیقااااا همین چند لحظه پیش منم اینجوری شدم گفتم تاپیک بزنما  منم شش ماهمه  اولین بار که ...

وای دقیقا منم حس میکنم خدای نکرده خفگی یا تشنجه ...یکم ارومتر شده خداراشکر 😕

وای دقیقا منم حس میکنم خدای نکرده خفگی یا تشنجه ...یکم ارومتر شده خداراشکر 😕

نه بابا خدا نکنه،  من اولین بار که اینجوری شد به پشت خوابیده بودم گفتم حتما همین خفش کرده داره دست و پا میزنه تا نیم ساعت منتظر بودم خانم افتخار بده تکون بخوره بفهمم سالمه،  ولی بعد از اون چندبار دیگه هم شد و من حالتای مختلف داشتم، ان شالله که چیزشون نیست بچه هامون. 

🤩
شیر و خرما بعدشم سمنو ..اتفاقا سیرم نشدم هنوز گرسنمه

خب اینهمه شیرینی بایدم برقصه دیگه

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
نه بابا خدا نکنه،  من اولین بار که اینجوری شد به پشت خوابیده بودم گفتم حتما همین خفش کرده داره ...

انشاالله