2777
2789
عنوان

لمینت یا کامپوزیت در شونوزده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 29 پست

من دوساله کامپوزیت کردم. تراش آنچنانی نخوردن دندونای فک بالا ولی فک پایین تراش میخوره. من رنگ دندونام قشنگ نبود و الان از ظاهرشون خیییلی راضیم، ولی بازم برگردم عقب نمیکنم این کارو. دوساله سیب و بلال و هات داگ تنوری گاز نزدم😂 تخمه نشکوندم. روزی هم چندین بار نخ دندون میکشم.

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم تصمیم سریع نگیر،اولا اون تراش دندون سالم تو رو ناقص میکنه،دوما خود این روشها باعث پوسیدگی دندو ...

دندونام چه دوندونایی که عصب کشی شده چه اونایی که نرمالن هممش پوشیده میشن پول ترمیم میدم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من رفتم ارتودنسی صاف و یک دست شدن

الان هم مراب مسواک میزنم و دندونام رنگ طبیعی و حالت زیبا دارن

کامپوزیت و لمینیت اصلا پسندم نیستن بنظرم انقدراهم که ترند شده شیک نیست

خود دندون پزشکا کامپوزیت نمیکنن دختر خوب اگه خوب بود که خودشون انجام میدادن برا خودشون هیچی دندون وا ...

تحت تاثیر قرار گرفتم با این حرفت ارره واقعاا😮

ولی من ندیدم کسی ناراضی باشه خود بابام مامانم خاله م همهه کل کسایی ک کردن راضیین

دخترم تصمیم سریع نگیر،اولا اون تراش دندون سالم تو رو ناقص میکنه،دوما خود این روشها باعث پوسیدگی دندو ...

همینجورشم دندندونام پوسیده میشن زود ب زود

اگر میخوای دندون هات نابود شه انجام بده دندان پزشک حرفه ای و صادق به هیچ عنوان قبول نمیکنه خیلی مصنوعی غیر طبیعیه وقتی میگی زرد نیستن چجوری با بلیچ سفید نمیشه عزیزم

آزاد استوار همچون سرو ایرانی

اگر میخوای دندون هات نابود شه انجام بده دندان پزشک حرفه ای و صادق به هیچ عنوان قبول نمیکنه خیلی مصن ...

یه بار دیگه بخونی میبینی نگفتم زرد نیستن کدوم دندون و دیدی که طبیعی باشه و سفید

من گفتم خیلیی زرد نیستن وگرنه یه رنگ نرمال دارن ک سفید هم نیستن

من رفتم ارتودنسی صاف و یک دست شدنالان هم مراب مسواک میزنم و دندونام رنگ طبیعی و حالت زیبا دارنکامپوز ...

مبارکت باشه عزیزم🥹🩷

نه کج اینا نیستن نیاز به اتودنسی ندارن

یه بار دیگه بخونی میبینی نگفتم زرد نیستن کدوم دندون و دیدی که طبیعی باشه و سفید من گفتم خیلیی زرد ن ...

شما متوجه منطور من نشدید گفتید در متن خیلیی زرد نیست پس یه رنگ طبیعی داره پس با بلیچ و... قطعا سفید میشه دیگه

شما متوجه منطور من نشدید گفتید در متن خیلیی زرد نیست پس یه رنگ طبیعی داره پس با بلیچ و... قطعا سفید ...

عزیزم من ننوشتم ک بلیچینگ اثر نمیزاره گفتم اثر میزاره اما بعد یه مدت اثرش باقی نمیمونه دکترمم گفتن جنس دندونام اینجورییه رنگ پذیریش بالایت

عزیزم من ننوشتم ک بلیچینگ اثر نمیزاره گفتم اثر میزاره اما بعد یه مدت اثرش باقی نمیمونه دکترمم گفتن ج ...

اها منطورتون زمان بود خب مراقبتم کنید 4 ماه بیشترم میمونه ولی در عوض مشکلات لثه پوسیدگی و... نمیگیری