2777
2789
عنوان

دانشجوها

| مشاهده متن کامل بحث + 2743 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوف مجازی که پدر درآر هههه واقعا دهن آدم سرویس میشه توی این سایتای ایرانی آپلود کردن فایلللل

والا حضوری پدر درارتره 😂

مخصوصا برای دانشحوهای خوابکاهی که معلوم نیست شرایط چطور پیش میره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ما علوم پزشکی ها مجبوریم ب خوندن منم ن حسش هست بخونم ن دلم میخاد بخونم ولی میگم زشته آخه خیر سرت قرا ...

ما علوم پزشکی ها واقعا انسان های مظلومی هستیم 😂

درسامون سنگینه، شغلمون سنگینه 🥲

می تونم بپرسم شما رشتتون چیه؟

منم ولی نه وقتی ک از اول مجازی بودهفکن مجازی هیچی نفهمی حضوری بری امتحان بدی

آخه فقط صرفا داریم مدرک میگیریم

بدون ذره ای دانش

من ریاضی ۱ و ریاضی ۲ رو بدون اینکه چیزی ازش بفهمم پاس کردم چون از شانس خوبم مجازی شد

من میگم شانس خوبم حالا ضررش رو سال های آینده درک میکنم

بعد من دلیل شخصی دارم دلم میخواد حضوری بشه اصلی ترین دلیلم اینه

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

والا حضوری پدر درارتره 😂مخصوصا برای دانشحوهای خوابکاهی که معلوم نیست شرایط چطور پیش میره

نه حضوری عالیه میفهمی درس روو و راحت آزمون میدی من ترم پیش آنقدر سر بارگذاری پاسخبرگ ها بد بختی کشیدممممم که نگوو من خوابگاه ندارم خونه گرفتم

Nana

میخونم کلاس هارو ضبط میکنم دوباره می بینم تا کامل متوجه بشم

آفرین

من کلی جلسات ضبط شده دارم که ندیدم

تو دنیای واقعی همه مون به اندازه کافی اذیت هستیم جهت عقده گشایی و بحث ریپلای نزن😊 درخواست دوستی❌️

منم پرستاریم و باید بگم هیچی نخوندم 😂😂

بخونین حتما

من فک می کردم الان دخترا دوازدهمین دوره شون رو دارن انجام میدن 🙂

رکب خوردم 🙂

می تونم بپرسم شما کدوم دانشگاه درس می خونید؟

آفرین من کلی جلسات ضبط شده دارم که ندیدم

اصلا روانم نمیکشه ولی مجبورم

استادها رحم ندارن با نه و نیم میندازن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

آخه فقط صرفا داریم مدرک میگیریمبدون ذره ای دانشمن ریاضی ۱ و ریاضی ۲ رو بدون اینکه چیزی ازش بفهمم پاس ...

من واقعا با درس های اختصاصی مشکلی نداریم من عمومی های مزخرف رو کجای دلممممم بزارممم واییی چرا تو دانشگاهم ازشر دروس عمومی راحت نمیشیممم

Nana