2777
2789
عنوان

شیو صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 62 پست
دیگه در نمیاد بعد الکترولیز مثل لیزره فقط با این تفاوت که فقط رو موهای کرمی و نازک جواب میده مثل صور ...

میگن موهای کرک و نازک و لیزر نکنید که پر پشت میشه و دیگه نمیره الکترولیز یه دستگاه دیگه لیزره؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برنمیدارم بی رنگ میکنم🤭

چه جوری؟

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

میگن موهای کرک و نازک و لیزر نکنید که پر پشت میشه و دیگه نمیره الکترولیز یه دستگاه دیگه لیزره؟

اره الکترولیز فقط رو موهای کرمی جوابه مثل قلم می مونه و موقع انجامش موهای صورت باید کامل بلند باشه

با کرم بی رنگ کننده سی گل

برا همیشه میشه یا مدتی؟

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

نه بابا...شما از کجا میدونی؟مقاله دادی بیرون در موردش؟

چرا اینقدر بهت فشار اومد؟

بی ادب

من همیشه نوره از پیج طیطه مارکت میگیرم تولید خودشونه ..همیشه تاکیید میکردن به پوست صورت نزنین

باعث پیری میشه.

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

به بند اعتقاد ندارم و تیغ میزنم و راضیم

زبر نمی کنه؟

چرا اینقدر بهت فشار اومد؟بی ادبمن همیشه نوره از پیج طیطه مارکت میگیرم تولید خودشونه ..همیشه تاکیید م ...

بی ادب خودتی اظهار فضل میکنی چیزی رو نمیدونی اتفاقا نوره ی رو با حنا قاطی کنی بزنی صورت برای لایه برداری پوست خوبه....