دختر__لواشکی مدیر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 1705 عنوان پوست سفید | مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 87 پست برا پوست سفید چه رنگ رژی بیشتر میاد؟ برا روزمره می خوام مثلا قرمز نمیشه برا روزمره استفاده بشه باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻 1405/02/14 | 14:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_obina عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 1422 اگه خیلی سفید کاغذی طور هستی گچی روحی صورتی ملیح خوشگل میشه اگه سفیدی که زیر نور آفتاب یکم زدی دیده میشه پوستت گلبهی ملیح برای رژت قشنگه
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 25391 هلویی ...کالباسی ... انقد از کالباسی بدم میاد😂😂😂😂 عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 1705 کالباسی مرسیییی باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻
_پرند_ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 3393 کالباسیخط لب قهوه ای روشن با رژ قرمز صورتی و نارنجی قاطی ملیحیه رنگ بین قرمز و صورتیخیلی خوشگل میشهاصلا به پوست سفید همه چی میاد The most unpopular girl in the world⭐️واسم دعا کنید تو کارام خیلی موفق باشم و آیندهای که میخوام رو داشته باشم🎨🌟🌃🌙🗽🌉🏆🎰🥇🪩🎻💵🏹🔑🪪🪞🎆✨️🔮🪽🧜🏼♀️🎄🎖🎬🕯👠✈️✉️🎭🕛
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 9236 کالباسیصورتی هر صورتی منظورم نیست میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
amirali_rc عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1004 چقدر رنگ داشتیم و من نمیدونستم ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 1705 من همیشههههههههه قرمززززززز جیگرییییی بنفش غلییییظ میزنم با رژ بنفش زیاد اوکی نیستم چون احساس خفگی می کنم قرمزم نمیشه همه جا زد آخه باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻
emlil عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 904 به پوست من چی میاد من سفیدم ولی پوستم به زردی میزنه Your eyes say everything
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 1705 بنفش جیغ با بنفش احساس خفگی می کنم باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻
amirali_rc عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1004 من همیشههههههههه قرمززززززز جیگرییییی بنفش غلییییظ میزنم قرمز جیگری خیلی خوشگله اما بنفش باید به طرف بیاد ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 31242 صورتی گلبهی چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
amirali_rc عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1004 کالباسیخط لب قهوه ای روشن با رژ قرمز صورتی و نارنجی قاطی ملیحیه رنگ بین قرمز و صورتیخیلی خوشگل میشها ... کوافقم ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
دختر__لواشکی مدیر استارتر عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 1705 کالباسیخط لب قهوه ای روشن با رژ قرمز صورتی و نارنجی قاطی ملیحیه رنگ بین قرمز و صورتیخیلی خوشگل میشها ... مرسی عزیزم آره اکثرا رنگا میاد ولی چون مثلا قرمز اینارو نمیشه همه جا زد برا همین پرسیدم باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻