2777
2789
عنوان

پوست سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کالباسی

خط لب قهوه ای روشن با رژ قرمز

صورتی و نارنجی قاطی ملیح

یه رنگ بین قرمز و صورتی

خیلی خوشگل میشه

اصلا به پوست سفید همه چی میاد

The most unpopular girl in the world⭐️واسم دعا کنید تو کارام خیلی موفق باشم و آیندهای که میخوام رو داشته باشم🎨🌟🌃🌙🗽🌉🏆🎰🥇🪩🎻💵🏹🔑🪪🪞🎆✨️🔮🪽🧜🏼♀️🎄🎖🎬🕯👠✈️✉️🎭🕛

کالباسی

صورتی هر صورتی منظورم نیست

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
من همیشههههههههه قرمززززززز جیگرییییی بنفش غلییییظ میزنم

با رژ بنفش زیاد اوکی نیستم چون احساس خفگی می کنم قرمزم نمیشه همه جا زد آخه

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

بنفش جیغ

با بنفش احساس خفگی می کنم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

من همیشههههههههه قرمززززززز جیگرییییی بنفش غلییییظ میزنم

قرمز جیگری خیلی خوشگله اما بنفش باید به طرف بیاد

ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم

کالباسیخط لب قهوه ای روشن با رژ قرمز صورتی و نارنجی قاطی ملیحیه رنگ بین قرمز و صورتیخیلی خوشگل میشها ...

کوافقم

ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم

کالباسیخط لب قهوه ای روشن با رژ قرمز صورتی و نارنجی قاطی ملیحیه رنگ بین قرمز و صورتیخیلی خوشگل میشها ...

مرسی عزیزم

آره اکثرا رنگا میاد ولی چون مثلا قرمز اینارو نمیشه همه جا زد برا همین پرسیدم