2777
2789
عنوان

بوسیدن دست

| مشاهده متن کامل بحث + 7782 بازدید | 102 پست

لابد تو ذهنش میگه بالاخره باید از یک جا شروع کنم دیگه 😐 پسرها خیلی رند هستند لطفا روی حرکات و رفتار شون رویا نسازید و سریع خام بشید تا زمانی که صد در صد خودشون رو اثبات کنند

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بستگی به شخص داره، بعضیها اصلا نمیفهمن یعنی چی و فقط از روی تقلید دیگران میخوان با هر خانمی این عمل رو انجامش بدن

بعضی ها از روی هیز بودن و بی شرمی انجام میدن و باز هم براشون فرقی نداره اون خانم کی باشه

ولی اگر مردی متشخص که توی رفتار های دیگه اش هم با خانم و مخاطب خاصش ، مردانه و کاریزماتیک رفتار میکنه این عمل رو با شما انجام داده، نشانه اوج احترام و عشق هست

بوسه بر یکی از قدیمی ترین انواع بوس استدر تمام دوران بوسه مورد علاقه و دلیرانه ای بوده، بوسه ای که بر پشت کف کسی زده شود (مخصوصا ها) احترام و عشق شما به آن فرد است. البته در زمان های قدیم، بر افرادی که مقام بالایی داشته اند مرسوم بوده که خوشبختانه الان کمتر شده است

نه بابا از رو عادت نیست خیلی از پسرا این کارو برا خودشون عیب میدونن یا اینکه چرا باید دستشو ببوسم؟

ولی پسری که واقعا دوست داشته باشه و عاشقت باشه دستتو بوس میکنه🥹

یا اینکه واقعا هول باشه و برا خر کردنت همچین کاری کنه 😂

بستگیییی دارههههه

اگه خیلی کم باشه و درموقعیت های خاص که خرت کنه الکیه

ولی اگه دستتو زیاد بوس کنه و ناز کنه و چه بدونم حس بدی بهت نده و نگاه بدی نداشته باشه واقعیه و خیلی دوستت داره و احترام هیلی زیادی برات قائله و براش فرق داری