2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دوروز اتفاق خاصی نمیوفته خودتو الکی اذیت نکن کسیکه چاقی داره بخواد اولش رو با دوروز نخوردن غذا شروع کنه فشارش بالا پایین میشه همچی بهم میریزه اون رژیم برای کسایی خوبه لاغرن فقط میخوان رو تناسب بمونن ۱ نیم کلیو فلان لاغر کنن برو باشگاه مربی بگیر بهت میگه چی بخوری چی نخوری این اصولی تره

دیوونه ای بخدا

ادم عاقل اینجوری مریض میشی بخدا مثل ادم روزه بگیر

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

مگه اضافه وزن شما طی دو روز اتفاق افتاده که دو روزه میخوای از شرش راحت شی

هر چی تو این دو روز کم کنی عضله هست نه چربی

به جای این کارا دنبال روش درست باش

درخواست نده بیشعور🙏

سه روزش کن ۴کیلو کم میکنی

بابا چی میگین

این کار اشتباهه

همراهی هم میکنین؟

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

میخام حداقل تو مدت کم دو سه کیلو کم کنم

ورزش کن

برنامه غذایی سالم و درست داشته باش

نه این روش ها

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

شما خواهی مرد متاسفانه

یه دور ازجونی چیزی بگو بهش🫠😒🙄

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

شما خواهی مرد متاسفانه

من چندسال پیش۳ روز غیر آب هیچی نخوردم و متاسفانه نمردم

هیچیمم نشد 😕🥺

باز ۳ روز بعدش روزه گرفتم بازم هیچی،،😂😂😂

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

شما خواهی مرد متاسفانه

قهقه زدم 🤣

استارتر این چه کاریه! عقلم خوب چیزیه

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست. راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین.

بدترین اسیب و به بدنت میزنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...