جاجول مدیر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 عنوان 😢😢😢دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 42 پست سلام خانمامن بابام دوروزه بیمارستان بستری بود واسه دندش ک کشسته بود...من فکرمیکردم ملاقات صبحاس ولی دیروزفهمیدم بعدازظهراهم هست...ب نامزدم گفتم بریم گفت ماشین نیستو ازاین حرفاو فرداصبح میریم(من خونه نامزدمم)الان زنگ زدم بابام مرخص شده خداروشکرولی خیلی دلم گرفته ازنامزدم ک چرایکاری نکردک بریم بیمارستان ببینیمش....الان خجالت میکشم برم خونمون دیگ....بنظرتون چکارکنم الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤ 1397/03/08 | 10:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 وا مگه خجالت داره؟ تو که میخواستی بری دیگه چه خجالتی خب اخرش ک نرفتم😢 الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36241 خب اخرش ک نرفتم😢 خب حالا زودتر برو دیگه . شوهرتم مجبوررر کن همراهیت کنه. دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...
👈_یخ_ناز_هستم_💃_💞 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 9696 بنظرم حتما ناراحتی تو به شوهرت بگو و بگو ازش دلگیری.برو شیرینی و گل بگیر و از دل باباتم دربیار حتما باهمسرتم برو امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 راه باشه ، کره ماه که نبود ، با تاکسی با اسنپ میرفتی ، از الان به خانوادت تحت هر شرایطی ارزش بده&nbs ... دیروزک نرفتیم باهاش قهرکردم کلی حرف زدتااشتی کردم الان ک میخواستم برم دیگ مرخص شد😢 الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 خب حالا زودتر برو دیگه . شوهرتم مجبوررر کن همراهیت کنه. الان برم دیگ رفتن اونا الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
گلبرگ... عضویت: 1394/04/03 تعداد پست: 36241 یک ساعت راه که خیلی عادی و خوبه .واسه سهل انگاری خودتو شوهرت بهانه تراشی نکن .از الان اگه به خودتو و خانوادت بها ندی دیگه چندسال دیگه شوهرت سواره دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 بنظرم حتما ناراحتی تو به شوهرت بگو و بگو ازش دلگیری.برو شیرینی و گل بگیر و از دل باباتم دربیار حتما ... بعدازظهردیگ حتمابایدبرم خونمون ببینمش...ولی فکرنکنم ناراحتیموهیچ وقت یادم بره الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 یک ساعت راه که خیلی عادی و خوبه . واسه سهل انگاری خودتو شوهرت بهانه تراشی نکن . از الان اگه به خود ... میدونم عزیزم ولی شوهرم ماشینوخودشوفروخت اصلاهم بااژانس نمیره جایی منم گفتم شایدخجالت میشه ازکسی ماشین بگیره الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 همین سفت برخورد نکردنای اول زندگی مردا رو پررو میکنه پدر خودشم بود همنیجور برخورد میکرد؟ سفت وقاطع ... خودش پدرنداره...ولی مادرشم ک چشمش روعمل کرد نرفت بیمارستان بااینکه یک شب بستری بودمامانش الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
مامان1ویانا عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 345 میدونم عزیزم ولی شوهرم ماشینوخودشوفروخت اصلاهم بااژانس نمیره جایی منم گفتم شایدخجالت میشه ازکسی ماشی ... خوب مجبوره کم کم آژانس گرفتن و اسنپ و تپسی گرفتن رو یاد بگیره ... وقتی متاهل می شه باید خیلی کارهای جدیدی یاد بگیره .به پیشنهاد یخ ناز هم توجه کن مادر شوهرم و خواهر شوهرهام رو دوست دارم و براشون آرزوی شادی و سلامتی دارم
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 خوب مجبوره کم کم آژانس گرفتن و اسنپ و تپسی گرفتن رو یاد بگیره ... وقتی متاهل می شه باید خیلی کارهای ... اونکه 100%ولی ی حالیم هنوز الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
ستااره عضویت: 1396/04/05 تعداد پست: 12921 اونکه 100%ولی ی حالیم هنوز عزیزم اخرش که باید بری خونتون یه گل بگیرید یا شیرینی با هم برید بهانه بیار مثلا بگید مادر خودش فشارش افتاده بود سرم زده بود پیش اون بودید دروغه ها ولی خب چون بابات بیمارستان بوده توقع دارهراستی چی شده بود که به خاطر دندون بابات بیمارستان بوده؟؟؟
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 عزیزم اخرش که باید بری خونتون یه گل بگیرید یا شیرینی با هم برید بهانه بیار مثلا ... دندون نه عزیزم...دندش شکسته بودتوتصادف الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
albalooo عضویت: 1394/07/18 تعداد پست: 4008 عزیزم خونشونم بعدم فاصلم تابیمارستان خیلی دوره ببین یه نصیحتی اصلا خونه نامزد نمون به نظر من که بزرگترین اشتباهه از هر جهت برو خونتون عروسی کردی برو خونه خودتون دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 ببین یه نصیحتی اصلا خونه نامزد نمون به نظر من که بزرگترین اشتباهه از هر جهت برو خونتون عروسی کردی بر ... عزیزم عقدم...چون راهمون دوره ماهی یه هفته میمونم خونشون الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤