2777
2789

حامی بودنش به فکر بودنش تحت هر شرایطی مراعات کردنش مهربون دلسوز بودنش خوش صحبت کردنش و خوشتیپ بودنش

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو رابطه با پارتنر اگر بخوایم در نظر بگیریم:

تعهد

قدرت

صبوری

مهربانی

معرفت

شجاعت

حمایتگری

عملگرا بودن

جربزه داشتن

ادب و احترام

مسئولیت پذیری

شناخت درست جنس مخالف

این که بدونه تو هر موقعیتی چطور برخورد کنه

بتوانه احساساتش و بروز بده و ازش حرف بزنه

با قلب آهنی به جنگ زندگی بروید؛ زیستن، نوازش شدن نیست.

تو رابطه با پارتنر اگر بخوایم در نظر بگیریم:تعهدقدرتصبوریمهربانیمعرفتشجاعتحمایتگریعملگرا بودنجربزه د ...

ممنون از نظرتون... چقدر اسم کاربریتون خاص و پرمفهوم و فلسفیه.. چراغی توی ذهنم روشن کرد .. ممنون

اخلاق و رفتار مردونه و عاقلانه

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

خب از نظر من

چیزای جذاب شوهرم ایناس:

وفاداره

دروغ نمیگه

همیشه سرش پایینه سر سنگینه

خیلی دست و دلبازه خسیس نیست

به دخترمون خیلیییی محبت میکنه خیلییییی

پایه دیوونه بازیای منه مخصوصا وقتی مزخرف میرقصم باهم ادا در میاریم

مهربونه

عاقله

باشگاه میره و خیلی به بدنش میرسه

همیشه هرتتویی که میخواد بزنه باید من انتخاب کنم

بهم خیلی میرسه

همیشه بهم اخترام میزاره جلو بقیه

و خیلی چیزای دیگه البته فک نکنین اینارو گفتم که بگم وای من چقد خوشبختم همه مشکلاتی دارن و هرکسی کامل نیست ولی خب اینا واسم حذابع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز