2777
2789

یاد فیلم های کره ای افتادم 😑😑😑😂

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا جایی که میدونم سوجوک یه سوسیس ترکیه

کی وارد عرصه درمانی شد😂😐

من به دعای شما برای سلامتیم نیاز دارم. اگه تونستی از ته دلت برام دعا کن. اگه دعام کردی خدا خیرت بده🥲🌺

تا جایی که میدونم سوجوک یه سوسیس ترکیه کی وارد عرصه درمانی شد😂😐

🤣🤣🤣🤣

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

مگه سوسیس درمانی داریم ؟

وایییییی 🤣🤣🤣🤣🤣

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

سوسیسهههه همش گوشته 🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️