2777
2789
عنوان

سریال خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 48 پست

مردگان متحرک،وايکينگ ها،لوسيفر،فلش،اررو،بازی تاج و تخت،شيملس،وست ورلد (قسمت یک و دیدم فقط)سوپرنچرال،گريم،ومپاير،اورجينال،هوم لند،بلک ليست،شرلوک و ...

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واااای شوهر من وقتی من زود خوابم میبره شبا میشینه میبینه سرویس کرده تا چیزی میشه میگه تو اون سریاله 😞

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
وای من یه قسمت مونده تمومش کنم.. دیدی چقد پیشرفت تکنولوژی ترسناکه!! چقدر مفهومیه.. عجب نویسنده ای

وای اره دقیقا 

اون قسمتش که زنبورا حمله میکردن

قسمت سوسکا

قسمته که طرف عشقش مرد عروسکشو سفارش داد 

واااای بلک بیر 

😭

من و شوهرم هرشب تا سحر سریال میبینیم 😂

من بیدار بمونم بی تابی میکنم و چرت و پرت میگم همش باید ارومم کنه واسه همین منو میخوابونه دو ساعت بعد خودش میخوابه

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
مانسفیلد هم قشنگه ... دیدین؟

نه.. جدیدا the terrur رو دیدم.. اونم موضوع جذابی داره.. من عاشقانه زیاد نگا نمیکنم.. صحنه دارن زیاد راحت نیستم.. بیشتر جنایی.. رازآلود.. درام میبینم