2777
2789

هروقت از خونه میرم بیرون یا توی ماشین میشینم یا تنها و در یه جای خلوت میرم،حتما میخونم.حس امنیت میده بهم

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
چه عالی خدا حفظش کنه براتون

قربون شما.خدا شمارو هم برای عزیزاتون حفظ کنه🌸

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت ترسیدی هر وقت دلت گرفت هر وقت احساس ناامنی کردی هر وقت کسی عصبانیت کرد هر وقت تو مشکلی افتادی و .... بخونش ❤زیباترین معجزش امنیت و ارامش دله ❤❤❤❤

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

وختی قبل خواب میخونم زودخوابم میگیره‌وخوابامم همراه با آرامشه قبلا اختلال‌خواب داشتم تا پامیشدم میخوندم آروم میشدم انقد خوندم دیگه اختلاله رف

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

ی ایت الکرسی فرشته های رو شونت مراقبتن دوتا ایت الکرسی تمام فرشته ها مراقبتن دعات میکنن سه ایت الکرسی شخص خدا عنایت داره روت ب طور مخصوص سه ایت الکرسی اول صبح بخونید من زیاد ازش نتیجه گرفتم ب خصوص موقع امتحانا و استرسا

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
اخه فکر کردم شوخی میکنی 

نه جدی گفتم. هر وقت زن عموهام منو میدیدن همون روز به بلای شدیدی دچار میشدم. اخراش دیگه اصلا جلوشون ظاهر نمیشدم که مبادا باز اتفاق بدی بیفته (عمدا چشم میزنن و سلیطه و عفریته ای هستن واسه خودشون - اهل جادو جنبل و ...)

آخر سر یکی گفت هر وقت دیدیشون چنتا آیت الکرسی بخون. حالا منم اصلا مذهبی نیستما ولی گفتم بخونم ببینم چی میشه که درست شد  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

من خیلی بهش اعتقاد دارم همیشه هم حاجت گرفتم باهاش.تو مسافرتا و شبا قبل از خواب میخونم برا سلامتی خودمو خوانوادم و برا اینکه خونه دزد نیاد یا اتفاق بدی نیفته و این چیزا

بهش اعتقاد داشته باشی معجزه میکنه

خدایا شکرت ب خاطر فرشته ی کوچولویی ک بهمون دادی