امیرایلیا مدیر عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 10650 عنوان تسلیت گفتن | مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 25 پست سلام طاعات وعبادات قبدل درگاه حق دوستان یه سوال یه اقوام دورپدرشون روازدست دادن وچون تاشهرپدری ایشون فاصله زیادبودمامراسمشون روشرکت نکردیم الان اگه بخوام برم خونه ی اون فامیل وتسلیت بگم ایالازمه چیزی ببرم راستش من عرف این جریان رونمی دونم چیه ممنون میشم کمکم کنید بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم 1397/03/08 | 02:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
truth عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 476 نیاز نیست چیزی ببری ولی اگه روت نمیشه دست خالی برید دسته گل ببر.
امیرایلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 10650 بچه هاممنون که اومدید بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5694 ممنون بچه هابه نظرتون برای پسرش چندتاکتاب نگیرم اخه دست خالی یه جوریه من خودم حتي خونه مادر شوهرم دست خالي نميرمفقط خونه مامانم هميشه دستخالي ميرم دست پر ميام😍😍 توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
truth عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 476 عزیزم بچه کوچیک داره؟!!! خدا بهشون صبر بده.آره کتابم خیلی خوبه
امیرایلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 10650 بازم اگه عزیزان نظری داشتیدخوشحال میشم برام بنویسید بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
امیرایلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 10650 من خودم حتي خونه مادر شوهرم دست خالي نميرم فقط خونه مامانم هميشه دستخالي ميرم دست پر ميام😍😍 والله من خونه ی مادرم هم یه چیزی می برم کلااعتقاددارم دست پررفتن باعث انتقال محبت میشه بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
کپل عضویت: 1396/06/18 تعداد پست: 1065 ممنون بچه هابه نظرتون برای پسرش چندتاکتاب نگیرم اخه دست خالی یه جوریه فکر خوبیه God I believe you
امیرایلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 10650 پس همون کتاب رومی گیرم هم یادگاریه هم مفید بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5694 والله من خونه ی مادرم هم یه چیزی می برم کلااعتقاددارم دست پررفتن باعث انتقال محبت میشه من شايد در هفته ٥-٦ بار برم خونه مامانميكبار در هفته يا هر ده روزيعني ماهي ٣-٤ بار چيزي ميگيرم ميبرمولي ماهي ٢٥ بار ميرم اونجا هم شام ميخورم هم ناهار فردامو ميارم توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
امیرایلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 10650 من شايد در هفته ٥-٦ بار برم خونه مامانم يكبار در هفته يا هر ده روز يعني ماهي ٣-٤ بار چيزي ميگيرم م ... نه ماتودوشهریم شایدماهی دوباربرم بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
امیرایلیا مدیر استارتر عضویت: 1396/04/31 تعداد پست: 10650 ازهمتون متشکرم که وقت گذاشتیدوپاسخ دادید بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم