2821
2789

اینجا مجازیه مگه ما قیافه کسی رو میبینیم من اینجا با این اسمم از طرف شما طرد بشم با یه اسم دیگه میام در اصل به تعداد خط تلفن های موبایلی که دارم اینجا عضو میشم

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری مچ یکی رو میگیرن وه چنتا کاربری داره والا من که اصلا متوجه نمیشم من خیلی خنگم یا بقیه باهوشن ...

مچ گیر فقط لیلا یعنی مچ و که میگرفت مچه قطع میشد لامصب  

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
 سوتیش چی بود؟

سوتیش این بود که عضو شده بود تاپیک زده بود ساریتا کی بود؟بعدش الان میگف ساریتا یکی از نزدیکانمه اون به من گفت عضو شو!!!!!

همیشه فحش میداد 

ولی رفتنی انقدر با همه مهربون بود و عزیزم و گلم و فدات شم میگفت

ول کن ایران را،ساندیست یخ کرد🍸
اخه واقعا ثابت شد که دروغ گفته و دوتا کاربری داشته؟؟؟؟

اره اعتراف کرد 

همه ی حرفاشم تناقض داشت باهم تا عضو شده بود از ساریتا تاپیک زده بود و میگفت که اونموقع ک ساریتا بوده عضو نبوده و کبی فحش به سریتا داده بوده. بعد ک دستش رو شد گفت ساریتا بهم گفت غضو شم و این حرفارو بزنم میکفت فامیل نزدیکمه و چند سال باهاش زندگی کردم 😏 بعد یه جا میگفت ک وقتی ساریتا بود من عضو شدم در صورتی ک خودش میگفت بعد بعدش اومدم و کلی دروغ دیگ

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
اون هر کی بود اوضاع سایت رو خیلی متشنج کرده بود چقدرم با من بد بود 😢

اونم عجیب وغریب بود.درموردثمین هیچ نطری ندارم اونم به نظرم عجیب بود.ولی کاری به کارهم نداشتیم.نمیدونم ولی گمونم مهم نیست کاربراراست میگن یادروغ .فضای مجازیه دیگه.مادام دی که اخرش بودچقدرفارسی مسلط بوداونودوست داشتم.خدابیامرز

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز