2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

79 عنوان تاپیکت خیلی خاص بود

یاد اعلامیه ترحیم افتادم  

ثمین جان چند ساعتی از ترکیدن کاربریت گذشت

اکنون در شب شام غریبان کاربریت

کاربران بسیاری به سوگ نشسته اند

ورفتنت را باور ندارن

ثمین جان یا با کاربری بهتری برگرد 

یا برو درو هم ببند

خدابیامرزدت ثمین

ازطرف کاربرا وخانواده اکبر جعفری  

چجوری فهمیدن؟ حالا اصلا همون باشه مگه چی میشه؟ مگه مشکلی ایجاد کرده برا کاربرای دیگه؟

بخدا منم از صب دارم همینو میگم اما بعضیا چون عقایدشون متفاوته میگن عقاید ثمین زندگی خراب کنه😯😯من دیگه حرفی ندارم فقط به قهقرا داریم میریم ینی

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
ها دیگه سرکار گذاشته با یه کاربری میگفت اسمش ساریتا عاشق شده و بدون رضایت خانواده ازدواج کرد و الان ...

چه حوصله ای دارن ملت درواقع چقد بیکارن!!!والا من همین یه کاربری رو به سختی مدیریت میکنم:))

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

چجوری مچ یکی رو میگیرن وه چنتا کاربری داره والا من که اصلا متوجه نمیشم من خیلی خنگم یا بقیه باهوشن ...

یادته یه کاربری بودکه با دوست پسرش رابطه داشت .خانوادش هم میدونستن اونم به ثمین میخ ورد.اسمش چی بود.

79 عنوان تاپیکت خیلی خاص بود یاد اعلامیه ترحیم افتادم     ثمین جان چند ساعتی از ترکیدن ک ...

و سایر بستگان 

ضمنا مجلس مردانه با مدیریت مرد وقیح در همان مکان برگزار میشود

نی نی یار۷۸۷

ول کن ایران را،ساندیست یخ کرد🍸
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز