2821
2789
عنوان

نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 44 پست

تعویق میخوره

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برگزار نشه من یکی بیچاره میشم چون ۲۰ نهایی رو میتونم بگیرم ولی ۱۰۰ کنکور نه

همه رو نهایی بسته بودیم

میترسم همونم بردارن من رتبم کد ملیمم نمیشه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

برگزار نشه من یکی بیچاره میشم چون ۲۰ نهایی رو میتونم بگیرم ولی ۱۰۰ کنکور نه

تو همینجوریشم بیچاره ای😂

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

خودشون گفتن اگه تا مرداد شرایطش جور نشه برگزار نمیشه

خیلی از بچه ها برنامه ریزیشون اکثرا برای نهایی بوده، نمیتونن اصلا برگزار نکنن و تاثیر ندن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

فکر کنم برگزار بشع

لیلا که شدی حال مرا میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردند(آقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم تگ میکنم نی نی یار تعلیق کنه)نی نی یار چهاردهمین اکانتم قبلش اخطار کوچولو بده کوچولوهااا💔🥲

2825
2823
2791
2779
2792