2777
2789

برو سرکار

من از همه مردای جهان به جز پدرم و پدربزرگم و داییام با تمام وجود متنفرم.خدا پسرای خیانتکارو لعنت کنه بمیرن ذره ذره شکنجه بشن یه روز خوش نبینن. امیدوارم پسرایی که به همه دخترا چشم دارن و با همه لاس میزنن پاهاشون قطع بشه خدا هر روزشونو عذاب بده🤡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باشه بالخره یکاری کردی تو زندگیت ادم مفیدی بودی به هرحال

خب مفید بودن رو با کارای دیگه ای مثل باشگاه ، کمک به پدر مادر و اشپذی و ... هم میشه بود.

من میگم کار کردن باید به صرفه . الان واقعا کار کردن نمیصرفه . چهل سال کار میکنیم که حاصل چهل پنجاه سال کار کردن نهایت یه خونه میشه وقتیم بهش رسیدیم دیگه مردیم تازه این در صورتیه که خرجمونو مامان بابا بدن ما فقط کار کنیم جمع کنیم

اگه خرجمونو مامان بابا ندن که باید هر چی در میاریم فقط پول غذا بدیم .

خب مفید بودن رو با کارای دیگه ای مثل باشگاه ، کمک به پدر مادر و اشپذی و ... هم میشه بود.من میگم کار ...

والله الان یه جوری شده که بشینی تو خونه کمک پدر مادرت کنی یا اشپزی کنی بهت میگن بی عرضه ولی برو سرکار حتی مفتی ببین چه ذوقتو میکنن طرف ما که اینطوریه

والله الان یه جوری شده که بشینی تو خونه کمک پدر مادرت کنی یا اشپزی کنی بهت میگن بی عرضه ولی برو سرکا ...

طرف ما هم

حتی منم که نیمه وقت کار میکنم

اونایی که تماموقت کار میکنن رو میزنن تو سرم

ولی میبینم حتی اونایی که تماموقت کار کردنم هیچی ندارن

طرف ما هم حتی منم که نیمه وقت کار میکنم اونایی که تماموقت کار میکنن رو میزنن تو سرم ولی میبینم حتی ا ...

بعد ببین ما دختریم نمیخوایم خرج خانواده بدیم که هیچکی ازمون انتطار نداره همه همه چی داشته باشیم فقط میگن برید مشغول شی