2821
2789
عنوان

قد مناسب

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی اعصابتو خورد نکن ، من دوستی دارم قدش ۱۷۷ عه همیشه ناراضیه میگه میخوام هم قد تو باشم ، درحالی که من خودم ۱۶۰ ام و ناراضیم میخوام حداقل ۵ سانت بلندتر شم..قدت کاملا تو محدوده ایده آله و واسه خیلیا رویاست

واقعا پسری که قدش مثلا ۱۷۵ کنار یه دختر با قد ۱۷۵ می ایسته کوتاه تره😐💔 علتشم نمیدونم

چون قدشونو کل پسرای ایرانی دروغ میگن اون پسری که میگه ۱۷۵ ۱۷۰ هستش اون پسری که میگه ۱۸۰ ام ۱۷۵ هستش اون پسری که میگه ۱۹۰ ام ۱۸۵ هستش همه پسرا تو مجازی قدشونو دورغ میگن ۱۰۰ درصد دخترا هم دروغ میگن قدشنو

چون قدشونو کل پسرای ایرانی دروغ میگن اون پسری که میگه ۱۷۵ ۱۷۰ هستش اون پسری که میگه ۱۸۰ ام ۱۷۵ هستش ...

من منظورم واقعی بود مثلا صد درصد قد آقا و خانوم ۱۷۵ باشه آقا کوتاه تره😐 امتحان کن

واقعا پسری که قدش مثلا ۱۷۵ کنار یه دختر با قد ۱۷۵ می ایسته کوتاه تره😐💔 علتشم نمیدونم

با یکی رفتم دیت میگفت ۱۷۶ با خودم گفت قدش خوبه دیگه حداقل بلندتر رفتم دیدم هم قد خودمه فاز اینایی که دروغ میگن و درک نمیکنم

من قدم میگیرم یه بار میشه ۱۷۰ یه بار ۱۷۳ یه بار ۱۷۴😂💔

اینکه با در طول روز قد متفاوتی داریم صبح ها بخاطر ستون فقرات بلندتریم و تا شب یکی دو سانت از قدمون کم میشه