2777
عنوان

حال دلتون

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه خداروشکر فکرم درگیر تولد همسرمه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
راستی تو فکرت بودم ..سفر بودی بحثتون شده بود ..الان اوضاع چطوره .

سلام

فدات بشم 

من بعد برگشتن باهاش حرفم نميزدم بعد دليل كاراشو گفت ميخاسته بياره پسش بده به مامانم

مامانم وقتي پرسيده بودن بچها كجان گفته بوده رفتن ماه عسل خانواده بابام  گفته بودن با كدوم پول نكنه گنج ديدن مامانم گفته نه من بهشون هديه دادم

عموم به همسرم زنگ ميزنه ميگه خب حال ميكني با مفت خوري اونم  بهم ميريزه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
منم امشب کلی گریه کردم. باورم نمیشه بدون هیچ مشکلی اینهمه مدت چرا باردار نمیشم😔

حكمت خداس ايشالله به زودي يه دوقلو خوبشو بهت ميده 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
فدای مهربونیات ❤️ تا خدا چی بخواد، فعلا که اینجوری دوست داره

ميدونم اينكه حكمت هداس ادم تو سختي نميفهمه ولي

ماه رمضونه به نيت علي اصغر تا ٤١روز زيارت عاشورا بخون خيليا جواب گرفتن اميدت به خدا باشه

افتضاح ترین روزایی که حتی فکرشونمیشه کردمیگذرونم؛دلم میخوادبخوابم اینروزاکه گذشت بیدارم کنن ببینم هم ...

دقبقا مثله منی...

منم دوست دارم برم‌کما همه چیز که خوب شد بیدار شم..😔😔😔

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین