2777
2789

با اینکه سانسوریای من بزرگه پاجوش نزده. ولی سجافی رو از طریق پاجوش قلمه میزنم

یه برگ سانسوریا رو با زاویه ۴۵ درجه به قطعات ۱۰ سانتی تقسیم میکنم. و میذارم تو خاک کوکوپیت یا خاک معمولی البته سبک باشه بهتره. تو ماسه بادی هم ریشه میشه.. باید از همون سمتی بذاری تو خاک که رو گیاه بوده. یعنی برعکسش نکنی

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

همون کوچولوها پاجوشه؟ منم گلم دراورده از گلدون دربیارم از ریشه جدا کنم قلمه بزنم؟

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها تو اینترنت زدم. فهمیدم پاجوش یانسوریا چطوریه. اره واسه منم میزنم. اما اونو میذارم بزرگ شه تو خود خاکش. با برگ های قدیمی قلمه میزنم

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
همون کوچولوها پاجوشه؟ منم گلم دراورده از گلدون دربیارم از ریشه جدا کنم قلمه بزنم؟

نه اون برگی ک از همه جلوتره پاجوشه پاجوش کاملا مشخصه از ریشه با گیاه مادر کاملا جداست و خودت متوجه میشی اون برگ کوچولوها مال یکیش مال پاجوشه یکیشم مال گیاه مادره برگن اونا به مرور مثل بقیه رشد طولی و عرضی میکنه.اونو نکنی قلمن بزنی خراب میشه😁

نه اون برگی ک از همه جلوتره پاجوشه پاجوش کاملا مشخصه از ریشه با گیاه مادر کاملا جداست و خودت متوجه م ...

اهااان فهمیدم نه اون کوچولوهایرمن چسبیده به گیاهمن😅😅مرسی که گفتی😍😘

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
چطوری با برگ قلمه میزنی توضیح میدی؟

بالا توضیح دادم عزیزم

دیوار خونتون شبیه یه شهرک هست که خونه های سازمانی هست ..شما اونجایین؟؟

نه.یکی از دیوارای هالمون رو این شکلی کردیم.فک نمیکنم خونه سازمانیا ازینا بزنن چون خیلی گرونه ها

من انواع سانسوریا رو دارم 

اگر جای شما بودم نمی کندنش چون تعداد زیادی بقا هم خیلی قشنگ تر هست

اما برای قلمه باید اجازه بدید حداقل ۲۵ سانت بشه وارد جیحا خود اون قسمت کوچک ریشه داشته باشه بعد از جدا کردن هم سه روز در یک جای خنک و خشک بدور از نور فرارش بدید تا پینه بلنده بعد از سه روز هم اون رو داخل مخلوط کوکوپیت و درایت پدیا ملی قرار بدید این خلوط رو همه گل فروشی ها دارن به همین راحتی بعد از ۱ماه شروع به رشد کردن می‌کنه برای آبیاری هم یه روش راحت بهتون بگم اگه سه سانت از سطح خاک کاملا خشک شد بهش آب بدین

با این حال این گیاه با جوانه های خیلی قشنگ تر هست

من انواع سانسوریا رو دارم  اگر جای شما بودم نمی کندنش چون تعداد زیادی بقا هم خیلی قشنگ تر هست ...

سلام عزیزم ببخشید شما تا الان سانسوریا ابلق رو تکثیر کردین از طریق برگ؟اونا هم ابلق شدن یا ساده؟

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوتنه بانکه در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی، تکثیر کاکتوس و شناختآفات گل و گیاه آپارتمانی ،علت رشد نکردن سانسوریا و پا جوش نزدن آن قرار داره همچنین داخل سایتشون آموزش انواع ساخت تراریوم های  کاکتوس و در بسته و آبی وجود داره. خوبی این سایت اینه کهمشاوره گل و گیاه به صورت آنلاینو مستقیم با متخصصان گل و گیاههستش. حتما به سایتشون سر بزنید

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه  بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی، نکات مهم شرایط نگهداری از سانسوریا مهتابی، تکثیر کاکتوس و شناختآفات گل و گیاه آپارتمانی ،انواع کاکتوس خانگی، نحوه رشد آن ، نگهداری کاکتوس در منزل داره همچنین داخل سایتشون آموزش انواع ساخت تراریوم  کاکتوس و در بسته و آبی وجود داره. خوبی این سایت اینه که مشاوره گل و گیاه به صورت آنلاینو مستقیم با متخصصان گل و گیاه هستش. حتما به سایتشون سر بزنید