2789
مثلا جه راهی

به قول یه بنده خدایی، از یه نقطه هزاران خط میگذرن ولی از دو نقطه فقط یک خط میگذره. در بخش اول جمله، نقطه منظور خودتی که هیچ هدفی نداری و سردرگمی و این سردرگمی باعث نا امیدی میشه ولی در بخش دوم، نقطه دوم هدفت میشه. بیانگر اینه وقتی هدفی داشته باشی، از اون گمراهی درمیای و مسیرت مشخص میشه و کمتر نا امید میشی.
کاری که میتونی انجام بدی اینه که هدفت رو بزرگ رو یه برگه بنویسی و جایی بذاری که همیشه ببینیش. بعد خودتو تو حالتی تصور کن که به اون هدفت رسیدی و حس و حالت رو کنار هدفت وقتی بهش رسیدی یادداشت میکنی. این باعث میشه هروقت اون برگه رو ببینی هدفت یادت بیاد و اون احساس هم یاداور بشه و انگیزه ادامه دادن بگیری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بشین بخون باور کن وقت داری

من یه دوستی داشتم باهم توی یه پانسیون بودیم یعنی تمام درس خوندنشو من میدیدم تا اواسط ادیبهشت هرروز میرفت با دوست پسرش بیرون هروقتیم بیرون نبود داشت باهاش چت میکرد اواسط اردیبهشت دوست پسرش رفت سربازی اینم چسبید به درس ریاضی کاربردی شیراز قبول شد

من رشتم تجربه نمیدونم این رشته خوبی به حساب میاد یا نه ولی تلاشتو بکن مطمئن باش ارزششو داره