2777
2789
عنوان

حس ششم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 37863 بازدید | 456 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درباره شخصیت من چی حس میکنی رک بگو من انتقاد پذیر هستم😂😂

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

قشنگم منممممم بگو خواهر🥲❤️حس میکنی سعید دوباره به من و رابطه برمیگرده؟🥲اگه جوابش اره اس ، کی میاد ؟❤️ممنون ازت❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

بچم دو قلو یا یدونس؟

دختر یا پسر

از کسی طلبکارم پولم تا کی پس میده؟

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد💖💍عاشق و شیفته همسرم ( نر کور احمق نمیبینی نوشتم متاهل به هیچ عنوان حتی کامنت منو ریپلی نکنید شما جاتون اینجا نیست اصلا برید بیرون از سایت زنانه )) ، ( پسرم اینو بدون تو و پدرت همه دنیای من هستید از خدا ممنونم که شمارو تو زندگی من گذاشت تا بفهمم خوشبخت ترین آدم دنیا هستم ، ) ( خدایا دوستت دارم و بابت همه چیز ممنونم) ( عشق من اهلبیت علیه اسلام) ( خانم محترم اینجا سایت عمومی هست و من تو تاپیک هر کسی کامنت گذاشتم مخاطبم استارتر بوده اگر از کامنت من و حتی تاپیک من خوشت نمیاد بی زحمت رد کن برو نه اعصاب منو بهم بریز نه خودت به شما اصلا دخلی نداره که بخوای ریپلی بزنی و با من بحث کنی پس لطفا سیریش نشو و ریپلی نکن با تشکر )

چرا شوهرم اینطوری میکنه بنظرت چیکار کنم خیلی عصبی دارم میشم همش میره بیرون خونه

درگیر یه چیزیه عصبی اصلا نشو با ملایمت و حساب شده جلو برو

موج دریا زده را تنگه ساحل قفس است...

لاغری تازگیا به چیزی یا کسی زیاد فک میکنی دوست داری موفق باشی همیشه

درمورد زندگیم چی حس میکنی تهش چی میشه

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

اگر بتونی این سوالمو جواب بدی و درست هم بگی وجدانا 10 میلیون میزنم به کارتت

ماشین من رو یک مکانیک بدون اجازه ی خودم داده به یک نفر دیگه مکانیکه افغانیه اما کارت تردد داره چون تو ایران بدنیا اومده

ازش شکایت هم کردم محکوم شده

ماشینم به دستم میرسه یا نه

برای این سوال کردم چون اون دونفری که ماشین رو از مکانیک گرفتن و بردن دله دزدن و بنگاه ماشین دارن

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل