2821
2789

کاش سمت ما هم رسم بشه همینجوری جمو جور جهاز بدن

اینقد که شما خریدی رو اینجا فقط به پسرا میدن.... دخترا چند برابر اینو میخرن....

البته تیکه های بزرگ که همه جا یه مدله

منظورم ظرفو قابلمه و لیوان و قندون ایناس

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز 31 فروردین با شنیدن صدای قلبت جون دوباره گرفتم منتظرتم عزیزم 🥰❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مبارک باشه عزیزم

ماشالله کابینتت خوب جا داره

واسه من بااینکه خیلی کابینت دارم ولی همه چیز نزدیک به هم و قاطی چیدم که فقط جا بشه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

منم دوست دارم زودتر برم بچینم ک و کسری هارو بفهمم اگه چیزی ست نیست عوض کنم مامانم نمیزارههههه میگه ن ...

من خونه اجاره کرده بودم عروسیمم مشخص نبود سرهمون چیدم

کاش سمت ما هم رسم بشه همینجوری جمو جور جهاز بدن اینقد که شما خریدی رو اینجا فقط به پسرا میدن.... دخت ...

من زیادنخریدم ولی خب بازم نسبت ب دوروبریام و ...خیلی خریدم دودست قابلمه گرفتم ظروف استیل درب دار و پلاستیکی و...خریدم😄همه چی توعکس نیست جاادویه و پاسماوری و....خریدم اورانوس خریدم ی مدل استیل ی مدل شیشه

مبارک باشه عزیزم ماشالله کابینتت خوب جا دارهواسه من بااینکه خیلی کابینت دارم ولی همه چیز نزدیک به هم ...

یسری چیزام مونده عزیزم ولی خب اشپزخونم بزرگه 12متره فک کنم

من زیادنخریدم ولی خب بازم نسبت ب دوروبریام و ...خیلی خریدم دودست قابلمه گرفتم ظروف استیل درب دار و پ ...

سمت ما یه کوه قابلمه میدن همشم خاک میخوره

بیست دست استکان

ده دست قاشق چنگال

همشم پول الکی

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز 31 فروردین با شنیدن صدای قلبت جون دوباره گرفتم منتظرتم عزیزم 🥰❤