2777
2789
عنوان

28 می

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب بود عزیزم حالا به ماهایی که تو این روز پریود هم هستیم جایزه ای چیزی نمیدن؟😆

کاش میدادن الان خودم میرفتم میگرفتم البته اینقد درد دارم اصلا نا ندارم😅😅😅😅

کاش میدادن الان خودم میرفتم میگرفتم البته اینقد درد دارم اصلا نا ندارم😅😅😅😅

😆

منم بخدا

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

خخخ من کاملن فرق داشتم 

از 8سالگی مامانم  آناتومی رحم و تخمدان رو برام روکاغذ کشید و ب زبون بچگونه برام گف ک هر ماه دیوارای رحم ک از خون هستن میریزن از نو ساخته مشن اون میشه پریود.

3سال بعدم ک پریود شدم کللللی ذوق کردم ک بزرگ شدم، ب بابامم گفتم تبریک گف بهم  

الانام تو مهمونیا درک نمیکنم زنا چرا انقد سعی دارن قایم کنن ک عادتن، من جار نمیزنم ولی اداشم در نمیارم ک نماز دارم. میرم دنبال کاره خودم  

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)
خخخ من کاملن فرق داشتم  از 8سالگی مامانم  آناتومی رحم و تخمدان رو برام روکاغذ کشید و ب ز ...

خوش به حالت چه مامان و بابای عاقلی ایشالا خدا واست حفظشون کنه.

مادر من بلد نبود هیچوقتم درموردش باهام حرف نزد بار اولم اخم کرد و باهام بااخم حرف میزد انگار کار بدی کرده بودم.

ازش ناراحت نیستم چون خودشم حتما اینجوری باهاش برخورد شده بود ولی سعی میکنم اگه دختر داشته باشم من درست رفتار کنم.

منم جار نمیزنم اما پنهانشم نمیکنم

خوش به حالت چه مامان و بابای عاقلی ایشالا خدا واست حفظشون کنه. مادر من بلد نبود هیچوقتم درموردش باه ...

آخی دلم واسه کوچولوییت سوخت خیلی  

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)