2777
2789
عنوان

جواب توهین توهینه

588 بازدید | 13 پست

سلام توی نی نی سایت یه عده به آدم توهین میکنن بعد وقتی جوابشونو میدی متهم میشی به بی ادب بودن 😊

توی تاپیکی که گفتم خانواده ی دختر به لحاظ مالی بالاترن ، کلی آدم به من پریدن 😂گفتن ایشالا نگیرتت بره با کسه دیگه ای ازدواج کنه . اگه نمیتونید آرزوی خوشبختی و موفقیت برای دیگران بکنید انقدر بد دل نباشید و آرزوهای بد نکنید برای دیگران .

چیزی بدی ک نگفته بودی

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گر تو با بد ، بد کنی پس فرق چیست؟

کلیشه ایه ولی من تو زندگیم تقریبا ۲ ساله اجراش کردم

خودم ارامش بیشتری دارم

بدی ها به من کردن با خوبی جواب دادم

فحش دادن احترام گذاشتم حس بهتریه

این مشکل مختص به نینیسایت نیست

تو دنیای واقعی هم همینه، فقط روشون نمیشه حسادشون رو علنی کنن

یاد بگیریم برای هم آرزوی موفقیت و خوشبختی کنیم🤍🌸🌱

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

استارتر تاپیک قبلیتو خوندم

واقعا برات ناراحت شدم چون خیلی خیلی ادم خودشیفته ای هستی

و توهین هایی هم اگر بهت شده مقصر صددرصدش خودتی بس از بالا به همه نگاه میکنی

نظر خواستی بقیه نظراتشونو گفتن فقط کم مونده بود همه رو کتک بزنی

امیدوارم خدا بهت آرامش بده🤝

ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد.. 🌱

استارتر تاپیک قبلیتو خوندمواقعا برات ناراحت شدم چون خیلی خیلی ادم خودشیفته ای هستیو توهین هایی هم اگ ...

دیگران خواستن منو بکوبونن ، خواستگارو ببرن بالا ، منم چون از حق خودم دفاع کردم شدم آدم بد 😎من اجازه نمیدم کسی بهم توهین کنه . من فقط دو میلیارد و خورده ای ماشین زیره پامه ، اون وقت یه مشت غاز چرون منو تحقیر کنن منم چیزی نگم زرشک

استارتر تاپیک قبلیتو خوندمواقعا برات ناراحت شدم چون خیلی خیلی ادم خودشیفته ای هستیو توهین هایی هم اگ ...

به نظرم خواستگارو بفرستم برای تو ، اگه با من ازدواج کنه حیف میشه .

به نظرم خواستگارو بفرستم برای تو ، اگه با من ازدواج کنه حیف میشه .

اخی به همه هم همینو جواب دادی😆😂

من حیرون خواستگار نیستم عزیزم منتهی حقیقتا تلخه یکم رو شخصیتت کار کن تا فراریش ندادی

دیگه هم ریپلای نزن چون جوابی دریافت نمیکنی🥰👌🏻

ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد.. 🌱

منم تاپیک های شما رو خوندم برات آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم . برات شغل خوب ، بخت خوب و جیب پر پول آرزو میکنم ، من مثل دیگران اینجا آرزوهای منفی نمیکنم برای کاربرا

خودشیفته نیستم ، عزت نفس دارم . خب به لحاظ مالی ما از خواستگارم سرتریم چی باید بگم باید بگم اونا سرترن ؟

نگفتم اونا گدا هستن گفتم به لحاظ مالی پایین ترن ؟

کاربرای نی نی سایت میان اینجا عقده گشایی