سلام توی نی نی سایت یه عده به آدم توهین میکنن بعد وقتی جوابشونو میدی متهم میشی به بی ادب بودن 😊
توی تاپیکی که گفتم خانواده ی دختر به لحاظ مالی بالاترن ، کلی آدم به من پریدن 😂گفتن ایشالا نگیرتت بره با کسه دیگه ای ازدواج کنه . اگه نمیتونید آرزوی خوشبختی و موفقیت برای دیگران بکنید انقدر بد دل نباشید و آرزوهای بد نکنید برای دیگران .
دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
استارتر تاپیک قبلیتو خوندمواقعا برات ناراحت شدم چون خیلی خیلی ادم خودشیفته ای هستیو توهین هایی هم اگ ...
دیگران خواستن منو بکوبونن ، خواستگارو ببرن بالا ، منم چون از حق خودم دفاع کردم شدم آدم بد 😎من اجازه نمیدم کسی بهم توهین کنه . من فقط دو میلیارد و خورده ای ماشین زیره پامه ، اون وقت یه مشت غاز چرون منو تحقیر کنن منم چیزی نگم زرشک
استارتر تاپیک قبلیتو خوندمواقعا برات ناراحت شدم چون خیلی خیلی ادم خودشیفته ای هستیو توهین هایی هم اگ ...
منم تاپیک های شما رو خوندم برات آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم . برات شغل خوب ، بخت خوب و جیب پر پول آرزو میکنم ، من مثل دیگران اینجا آرزوهای منفی نمیکنم برای کاربرا